Κοινωνία

Ευχαριστήριο, Αγαθοεργού Σωματείου ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

Το αγαθοεργό σωματείο τής ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ πραγματοποίησε στις 7 Φεβρουαρίου 2016, την κοπή της πίτας του στον φιλόξενο χώρο του κέντρου "ΠΟΣΕΙΔΩΝ".

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, φρόντισε να ενημερώσει τούς καλεσμένους του για το έργο που έχει γίνει μέσα στο 2015. Μάλιστα το έργο αυτό που άφορα το παιδί, συμμετοχή σε έρευνες πανεπιστημίων, κοινωνικό φροντιστήριο, παιδική απασχόληση, καθώς και άλλες δραστηριότητες, το μοίρασε δωρεάν, υπό μορφή ημερολογίου στους παρευρισκομένους. Συγκινητικές στιγμές τής εκδήλωσης μας, το μεγάλο ευχαριστώ του σωματείου στους εθελοντές του, δια στόματος τής γραμματέως του και η αγωνία και παράλληλα ευχή του Β' αντιπρόεδρου, να επιστρέψουν στην πατρίδα μας οι νέοι επιστήμονες, που έχουν σκορπίσει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Κατά τα άλλα οι παρόντες χάρηκαν το εξαίσιο μενού και την ακόμη καλύτερη και ομορφότερη ζωντανή μουσική που τούς ξεσήκωσε να χορέψουν. Οι κριτικές που αποκόμισε το σωματείο για την φετινή του εκδήλωση, κάθε άλλο παρά αρνητικές ήταν.
Το αγαθοεργό ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, ευχαριστεί τα μέλη, φίλους, συνεργάτες, καθώς και τούς συμπολίτες μας που βρέθηκαν κοντά του και στήριξαν την διαρκεί προσπάθεια προσφοράς προς το παιδί και τον άνθρωπο. Θεωρούμε υποχρέωση μας να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τούς επώνυμους που βρέθηκαν μαζί μας, σε αυτή την εορταστική ήμερα:

·         Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κούπας Ευστάθιος.

·         Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δεληγιάννη Κλαίρη.

·         Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Αθανασίου Αθανάσιος.

·         Ο Πρόεδρος του Νομικού μας Προσώπου κ. Τσιάπης Παναγιώτης.

·         Ο Δημοτικός σύμβουλος - τέως δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Κουτελάκης Γεώργιος.

·         Η Πρόεδρος του Ελληνικού Οδηγισμού Ν.Σμύρνης κ. Μπερετζίμα Είρήνη με το Διοικητικό της Συμβούλιο.

·         Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΣΚΛΗΠΙΑΔΗΣ (Α.μ.ε.Α.) Μαρίνα Γκριγκοριάν με το Διοικητικό της Συμβούλιο.

·         Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ κ. Λαμπιδώνης Γεώργιος.

·         Ο Νομικός μας Σύμβουλος του σωματείου κ. Παύλος Μανωλόπουλος.

·         Ο γνωστός ποινικολόγος Ρομποτής Σπύρος.

·         Εκπρόσωποι των Αποφοίτων του Συλλόγου της Ευαγγελικής Σχολής.

·         Και οι Καθηγητές του κοινωνικού μας Φροντιστηρίου: Μπαλαφούτη Ναυσικά, Μικίδης Μανώλης, Αντωνιάδη Ελίνα, Φωτιάδη Αθανάσιο, που η ανιδιοτελής προσφορά τους, έχει δώσει νέο αέρα, πνοή και αισιοδοξία στο σωματείο μας.    

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια