Αθλητικά

Έτσι επιστρέφει ο κόσμος του Πανιωνίου στο γήπεδο για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι!

Μετά από 665 μέρες οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μπορούν να παρακολουθήσουν και πάλι από κοντά επίσημο παιχνίδι του Πανιωνίου! Ο Ιστορικός δίνει το μεσημέρι της Κυριακής (21/11, 15:00) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ατσαλένιο και η διοικούσα επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση με πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων και τις τιμές τους, για τις θύρες που θα ανοίξουν καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αναλυτικά:

"Την Κυριακή εχει ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε μετά από 665 ολόκληρες μέρες πως το σπίτι μας, το μέρος που όλοι συναντήσαμε την μεγαλύτερη μας αγάπη, το γήπεδο που ζήσαμε χαρες και λύπες επιτέλους ανοίγει ξανά να υποδεχτεί τον κοσμο μας.

Την Κυριακή 21/11 στις 15:00 ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ υποδέχεται την ομάδα του Ατσαλένιου για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και να ενωθούμε, ως ομάδα, με το πιο σημαντικό μας κομμάτι στην προσπάθεια της αναγέννησης του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας, τον 12ο παίκτη μας που τόσο μας έλειψε λόγω της κατάστασης που όλοι βιώσαμε με την πανδημία.

Δεδομένων των βελτιωτικών έργων στεγανοποίησης που πραγματοποιούνται στις θύρες 1-2-3 θα λειτουργήσουν μόνο οι θύρες 4, 5-6 και 7 για την εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού.

Δεδομένου των παραπάνω τα διαρκείας της θύρας 2 θα εξυπηρετηθούν στην θύρα 4 και της θύρας 3 στην θύρα 7.

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τις 12:30 την Κυριακή 21/11 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα έως τις 15:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται ως εξής:

Θύρα 3(θα εξυπηρετηθεί στην 7): 5€

Θύρα 4: 10€

Θύρα 5-6: 15€

Στο γήπεδο δωρεάν πρόσβαση θα έχουν ΟΛΟΙ οι αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και όλοι οι ανήλικοι που έχουν γεννηθεί έως και το 2004.

Όλοι οι φίλαθλοι για την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

•Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

•Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

•Φίλαθλοι 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή rapid test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

•Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού self test του παιδιού 24 ωρών.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνίσταται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στο γήπεδο με την χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους της εγκατάστασης!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια