Εκλογικά

Eρωτήσεις Συμβουλίου Οκτωβρίου 19. Δεν δέχθηκε να απαντήσει καμία ο Τζουλάκης

Στο δημοτικό συμβούλιο του Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Τζουλάκης ΑΡΝΗΘΗΚΕ να απαντήσει από έδρας τις πολλες ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων ολόκληρης της Αντιπολίτευσης, διότι, όπως είπε, θα πάρει πολύ χρόνο και είναι εκτός διαδικασίας, μια και, πιθανόν, το δημοτικό συμβουλιο του Οκτωβρίου να μην προέβλεπε τη διαδικασία των ερωτήσεων των αιρετών!!! Ο δήμαρχος υποσχέθηκε πως ΘΑ απαντήσει γραπτώς και, μάλιστα, ζήτησε να του τις υποβάλουν και γραπτώς.

Γιατί άραγε; Θα ήταν τόσο πιεστικές; Ηξερε τι θα τον ρωτήσουν; Βαριόταν; Μήπως ήθελε να φύγει νωρίτερα; Μήπως η Αντιπολίτευση αρχίζει και ανεβάζει ρυθμούς ασχέτως παρατάξεων; Πολλά τα μήπως και μάλιστα κόντρα και στον Πρόεδρο Τσιάπη που προσπάθησε, όσο μπορούσε, αλλά τι να κάνει που είναι και στην ίδια παράταξη...

Έτσι, ενώ τέθηκαν ερωτήσεις, και μάλιστα αρκετές, καμία ΔΕΝ απαντήθηκε από το Δήμαρχο.

Μια από τις πιό ενδιαφέρουσες ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ερωτήσεις ήρθε από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο της ''Ποιότητας Ζωής'' και ήταν σχετική με την παρουσία του Πανιωνίου ΓΣΣ στην 14η σειρά της Παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, αντί της 1ης που ήταν τα τελευταία 20 χρόνια.

Επίσης, ερωτήσεις έγιναν για την υπηρεσία πρασίνου (από Κουτελάκη), για το έργο επί της οδού Αρτάκης (από Στροφή) κλπ

Κάποιες σποραδικά απαντήθηκαν από τους αρμόδιους της Δημοτικής Αρχής, αλλά ο Δήμαρχος ΜΠΕΤΟΝ. Κράτησε την υπόσχεσή του!!!

''Είναι φανερό πως ο δρόμος διοίκησης που έχει επιλεγεί, διέπεται από περισσή αλαζονεία και ναρκισσισμό'' σχολίασε ο Θέμης Παυλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό.

Παρακάτω οι ερωτήσεις και το στιγμιότυπο όπου ο Δήμαρχος δηλώνει πως δεν θα απαντήσει παρά μόνο γραπτώς

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια