Αθλητικά

Επιστρέφει στην οικογένεια του Μίλωνα ο Παναγιώτης Γεωργούντζος

Ο Παναγιώτης Γεωργούντζος, για χρόνια προπονητής στα μικρά τμήματα βόλεϊ του Μίλωνα και ο άνθρωπος που οδήγησε σε μεγάλες διακρίσεις τις ομάδες Παίδων και Εφήβων, επιστρέφει μετά από σύντομη απουσία στο σύλλογο. 

Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει και πάλι τα τμήματα Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων, θα έχει την ευθύνη όλο το τμήμα υποδομών στα αγόρια, ενώ από του χρόνου θα τον δούμε και σε ένα νέο ρόλο, ως βοηθό προπονητή στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, στο πλευρό του Σάκη Ψάρρα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μίλωνα:

"Με την ευκαιρία της επιστροφής των αθλητών μας στις αγωνιστικές δραστηριότητες, καλωσορίζουμε τον Coach Παναγιώτη Γεωργούντζο στο “σπίτι” του.

Ο Coach Παναγιώτης Γεωργούντζος σ’ έναν γνώριμο ρόλο, αναλαμβάνει τις ομάδες των Παίδων, Εφήβων και Παμπαίδων του Μίλωνα, ενώ παράλληλα θα έχει την ευθύνη για ολόκληρο το τμήμα υποδομών των αγοριών του Συλλόγου.

Η τεχνογνωσία του, η αγάπη του για το βόλεϊ και η διαχρονικά επιτυχημένη και πολύτιμη συνεισφορά του στην βελτίωση των αθλητών, που έχουν την τύχη να καθοδηγούνται από αυτόν, αποτελούν το μεγαλύτερο εχέγγυο για το μέλλον των τμημάτων υποδομών του Συλλόγου μας.

Παράλληλα αναλαμβάνει και το απαιτητικό πόστο δίπλα στο Coach Σάκη Ψάρρα στην Ανδρική μας ομάδα, λειτουργώντας ως η απαραίτητη γέφυρα μεταξύ της πρώτης ομάδας και των ελπιδοφόρων αθλητών μας, που με πολύ δουλειά θα μπορούν στο εγγύς μέλλον να αγωνιστούν στα “σαλόνια” της Volley League.

Παναγιώτη είμαστε όλοι δίπλα σου.

Επιτροπή Volley"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια