Δημοτικά

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στο Κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Το έργο επισκέφθηκε σήμερα, μαζί με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την περιφερειακή σύμβουλο Νότιου Τομέα, Βάσω Βερελή.

«Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες από την Περιφέρεια για την καθυστέρηση του βιοκλιματικού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου της Νέας Σμύρνης, ενός σπουδαίου αθλητικού έργου, του μεγαλύτερου της Περιφέρειας Αττικής. Ενός έργου για το οποίο η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής δούλεψε συστηματικά, σε συνεργασία με τον Δήμο, γιατί πιστεύουμε στο δικαίωμα πρόσβασης όλων των πολιτών στην άθληση. Πιστεύουμε και το αποδείξαμε έμπρακτα με στρατηγική και πρόγραμμα 100 και πλέον έργων αθλητικής υποδομής, στον μαζικό αθλητισμό, σε συνεργασία με τους 66 δήμους και τους αρμόδιους αθλητικούς φορείς, σωματεία, ομοσπονδίες. Χωρίς αποκλεισμούς. Χωρίς παρωπίδες. Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας δεν έχει καμία δικαιολογία. Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί με ταχείς ρυθμούς. Γιατί δεν αφορά ένα δήμο, μια διοίκηση ή μία παράταξη. Αλλά τους πολίτες και το δικαίωμά τους στην άθληση ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες«, δήλωσε, ερωτηθείσα σχετικά, η Ρένα Δούρου.

πηγη https://www.dinamizois.gr/2020/12/18/episkepsh-ths-renas-doyroy-sto-kleisto-ths-neas-smyrnhs-h-dioikhsh-den-ehei-pleon-kamia-dikaiologia-na-prohorhsei-tora-to-ergo/

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια