Αθλητικά

Βόλεϊ: Επίσημη η επιστροφή του Σπύρου Χάκα στο Μίλωνα

Την επιστροφή του Σπύρου Χάκα στην οικογένεια του Μίλωνα ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης. Μετά από τέσσερα χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης, εκεί όπου έκανε σπουδαία πράγματα και κατάκτησε δύο πρωταθλήματα NCAA και δύο τίτλους Big West Conference (καθώς και το βραβείο του MVP του NCAA το 2022), ο νεαρός αθλητής επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε για να ενισχύσει το σύνολο του Σάκη Ψάρρα στα άκρα τη νέα σεζόν. Ο 21χρονος ακραίος βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στη διάρκεια της φετινής σεζόν στη Χαβάη, ούτως ώστε να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση:

"Ο Σπύρος Χάκας επιστρέφει στο σπίτι του για να ενισχύσει τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ με νέους και ταλαντούχους αθλητές και από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο διεθνής ακραίος Σπύρος Χάκας.

Μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Χαβάι και πιο συγκεκριμένα επιτυχημένη παρουσία στην ομάδα βόλεϊ του πανεπιστημίου της Χαβάι ο Σπύρος Χάκας επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και στον σύλλογο όπου ξεκίνησε και έκανε τα πρώτα του βολεϊκά βήματα.

Στη Χαβάι κατέκτησε 2 πρωταθλήματα NCAA και 2 τίτλους Βig West Conference. Δυστυχώς η σεζόν 2023-24 έκλεισε άδοξα με τον τραυματισμό του στους χιαστούς και τη χειρουργική επέμβαση που ακολούθησε. Ο Μίλων άνοιξε και πάλι την αγκαλιά του για να υποδεχτεί τον σπουδαίο αθλητή που ξεκίνησε την καριέρα του στον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης και να ενταχθεί στα πλάνα του Σάκη Ψάρρας. Αυτή την περίοδο ο Σπύρος Χάκας ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης με σκοπό να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους.

O Σπύρος Χάκας μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων δήλωσε: «Χαίρομαι που η επαγγελματική μου καριέρα ξεκινάει από το σωματείο στο οποίο έμαθα το άθλημα και ανυπομονώ να παίξω ξανά στο Κροίσος Πέρσης με τους καινούργιους συμπαίχτες μου. Όπως είδαμε τις τελευταίες σεζόν, η ομάδα εξελίσσεται συνεχώς και το πρότζεκτ που έχει στήσει ο κόουτς Σάκης Ψάρρας είναι πολύ αποδοτικό. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το σωματείο του Μίλωνα για την κατανόηση και στήριξη που έδειξε όσον αφορά τον τραυματισμό μου και την περίοδο αποκατάστασης. Είναι μία δύσκολη περίοδο που με υπομονή, δουλειά και την υποστήριξη των κατάλληλων ανθρώπων αισιοδοξώ να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατό».

Σπύρος Χάκας
Γέννηση: 23 Σεπτεμβρίου 2002. Ύψος: 1.94. Θέση: Ακραίος

Σπύρος Χάκας – Καριέρα
2024-25: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
2023-24: Πανεπιστήμιο Χαβάι (Η.Π.Α.)
2022-23: Πανεπιστήμιο Χαβάι (Η.Π.Α.) – 1η θέση Βig West Conference
2021-22: Πανεπιστήμιο Χαβάι (Η.Π.Α.) – Πρωταθλητής NCAA – 1η θέση Βig West Conference
2020-21: Πανεπιστήμιο Χαβάι (Η.Π.Α.) – Πρωταθλητής NCAA
2019-20: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
2018-19: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Καλώς ήρθες Σπύρο 
#milonvolleyball #aonsmilon"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια