Αθλητικά

Επικεφαλής του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου ο Νίκος Κοψιάς

Με ανακοίνωσή της η Ακαδημία μπάσκετ του Ιστορικού γνωστοποιεί πως ο προπονητικός και αγωνιστικός σχεδιασμός όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου ανατίθεται στον Νίκο Κοψιά, ενώ έφορος αναλαμβάνει ο Βασίλης Λάζαρης. Αναλυτικά:

"Επικεφαλής του προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού όλων των τμημάτων της ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., αναλαμβάνει ο Νίκος Κοψιάς, με την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, στην συνεδρίαση της 13ης Μαϊου. Ο κ. Κοψιάς θα φέρει την ευθύνη επιλογής και συντονισμού των προπονητών όλων των τμημάτων.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στην ακαδημία μπάσκετ και είχε καθοριστική συμβολή στην συγκρότηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που διακόπηκε, λόγω της πανδημίας, τον Νοέμβριο του 2020, όπως και κάθε άλλη δραστηριότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Έφορος της ακαδημίας μπάσκετ, αναλαμβάνει κ. Βασίλης Λάζαρης που κατέχει θέση αναπληρωματικού μέλους στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. προσδοκά την επανεκκίνηση και την εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας μπάσκετ, όπως αρμόζει στις παραδοσιακές αρχές και αξίες του συλλόγου μας, με σταθερό αγωνιστικό στόχο την ανάδειξη δεκάδων παικτών και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια