Αθλητικά

Επέστρεψε στην Α1 η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα!

Η απόφαση της ΕΟΠΕ να διακόψει τα πρωταθλήματα και να δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή στις πρώτες ομάδες, μαζί και την άνοδο στην από πάνω κατηγορία, σφράγισε και τυπικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νότιο Όμιλο της Α2 για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα, μαζί και την επιστροφή της μετά από χρόνια στη Volleyleague!

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ολοκληρώνεται μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Μπορεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η σεζόν να μην ολοκληρώθηκε στα γήπεδα, όμως η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου ήταν απόλυτη πρωταγωνίστρια στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, ούσα στην πρώτη θέση και έχοντας το απόλυτο των νικών σε 17 παιχνίδια πριν τη διακοπή. 

Γενικότερα αυτή η χρονιά, ακόμη κι αν τελείωσε με αυτόν τον περίεργο τρόπο λόγω των πρωτοφανών συνθηκών που ζούμε όλοι μας, ήταν εξαιρετική για τα τμήματα βόλεϊ του Μίλωνα, αφού και η γυναικεία ομάδα πανηγύρισε τον τίτλο στη Β' Εθνική ΕΣΠΕΔΑ και την άνοδο στην Α2, ενώ μην ξεχνάμε και τις επιτυχίες των Εφήβων και των Νεανίδων, που πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΣΠΕΔΑ.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια