Δημοτικά

Έπαθλο στο Δήμο Νέας Σμύρνης για την Ακαδημία Γονέων «Εφηβεία από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «13η Εκδήλωση Ψηφιακής Παιδείας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης για την ορθή χρήση τεχνολογιών από παιδιά και εφήβους «Το ταξίδι του Αριάδνη συνεχίζεται…».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκε  για τη διοργάνωση & υλοποίηση της Ακαδημίας Γονέων «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς».

 

Το Έπαθλο παρέλαβε η κα Δέσποινα Τζεφριού, Οργανωτική Υπεύθυνη της Ακαδημίας Γονέων, η οποία ευχαρίστησε την κα Άρτεμη Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων «φιλικών» για εφήβους/νέους υπηρεσιών Π.Ο.Υ. ΕΚΠΑ & Κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας, Δ/ντρια ΠΜΣ «Στρατηγικές Ανάπτυξης και Εφηβικής Υγείας», Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ), τους αξιόλογους συνεργάτες της και τους φορείς που υποστηρίζουν τη δράση, για την πολύ σημαντική και εξαιρετικά ποιοτική προσφορά τους στα παιδιά, στους εφήβους μας και στους γονείς τους.

 

Εξέφρασε τις ευχαριστίες της, στον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη που αγκάλιασε από την αρχή τον θεσμό, στον Γ. Γραμματέα κ. Μιχάλη Χρηστάκη, στον κ. Στέφανο Πρώια για τη διοικητική υποστήριξη και στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Συλλόγων Σχολείων του Δήμου Ν. Σμύρνης, για την υποστήριξη στην οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας Γονέων στο Δήμο μας και σε όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας (ΥΠΑΙΘ) και των παραπάνω φορέων. Παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες έρευνες και εισηγήσεις από ειδικούς για τη χρήση του Διαδικτύου.

Στο πλαίσιο του 6ου μαθητικού διαγωνισμού «HACKATHON SELMA 2023» παρουσιάστηκαν εξαιρετικές εργασίες/προτάσεις (κείμενα, video, αφίσες) μαθητών μέσω δημιουργικής χρήσης της τεχνολογίας, για την Ενημέρωση, την Ευαισθητοποίηση ή την Πρόληψη του φαινομένου της Σεξουαλικής Παρενόχλησης.

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια