Αθλητικά

Επανεκκίνηση και για τα τμήματα της Ίριδας

Από σήμερα Δευτέρα (17/5) επαναλειτουργούν οι αθλητικές ακαδημίες και η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί την επανεκκίνηση των τμημάτων της. Διαβάστε αναλυτικά:

"Κατόπιν της ανακοίνωσης του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, είμαστε ένα βήμα πριν την επανεκκίνηση της λειτουργίας των τμημάτων μας.

Οι γενικές οδηγίες είναι οι ακόλουθες:

• Από 10/5/21 μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις όσες κατηγορίες και αθλήματα ομαδικά ή ατομικά έχουν διοργανώσεις από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιακών κατηγοριών (εφήβων - νεανίδων, παίδων - κορασιδών) που έχουν μοριοδοτούμενα για τα ΑΕΙ πρωταθλήματα.

• Από 17/5/21 μπορούν να ξεκινήσουν οι αθλητικές ακαδημίες με ατομικές προπονήσεις σε μικρά, σταθερά γκρουπ έως δέκα (10) ατόμων για τις προσεχείς 3 εβδομάδες.

• Από 07/06/21 μπορούν να ξεκινήσουν οι αγώνες στα αθλήματα που ανήκουν στο υψηλό επίπεδο επικινδυνότητας (δηλ. στο άθλημα του volley).

Για όλα τα παραπάνω προτείνεται η χρήση self-tests

• Οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς θεατές και με βάση τα επικαιροποιημένα υγειονομικά αγωνιστικά πρωτόκολλα που καταθέτουν οι ομοσπονδίες.

• Η δυνατότητα χρήσης των self test και στον αθλητισμό καθώς και ο τρόπος διεξαγωγής τους θα οριστικοποιηθεί μετά από διαβούλευση με την επιτροπή εμπειρογνωμόνων και πιθανώς έως τις 15/05/2021.

• Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας οι αθλητές/αθλούμενοι κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πρωτόκολλα.

Ευχόμαστε ασφαλή επάνοδο με υγεία για όλους".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια