Αθλητικά

Έντονη φημολογία για αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα!

Η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να καλπάζει στη χώρα μας και γι' αυτό βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης νέων μέτρων από την κυβέρνηση. 

Ένα από τα σενάρια που ακούγονται όσον αφορά τον αθλητισμό και σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες είναι η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σε όλη την επικράτεια. Αυτό σημαίνει πως πρωταθλήματα όπως αυτό της Γ' Εθνικής στο ποδόσφαιρο όπου αγωνίζεται ο Πανιώνιος, ή αυτά της Β' Εθνικής και Γ' Εθνικής στο μπάσκετ όπου αγωνίζονται Πανιώνιος και Μίλωνας αντίστοιχα, θα διακοπούν τουλάχιστον για ένα διάστημα. Όπως επίσης και τα πρωταθλήματα βόλεϊ, πόλο κ.ο.κ. 

Ένα άλλο σενάριο που είδε επίσης το φως της δημοσιότητας αφορά τη διακοπή της δράσης στα πρωταθλήματα όπου οι ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τεστ κορωνοϊού.

Σε κάθε περίπτωση, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο (30/10), όταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγγείλει τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, όμως φαίνεται πως ο αθλητισμός ετοιμάζεται να δεχθεί άλλο ένα βαρύ πλήγμα.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια