Αθλητικά

Ενεργοποίηση αθλητικής δραστηριότητας δίχως ηλικιακό περιορισμό στον Μίλωνα

Η επανεκκίνηση του αθλητισμού περνά από σήμερα (1/6) σε νέα φάση, αφού πλέον η αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μας επιτρέπεται χωρίς κανένα ηλικιακό περιορισμό, ενώ από το Σάββατο (6/6) επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων ατομικών ή ομαδικών αθλημάτων χωρίς όμως θεατές.

Έτσι λοιπόν, ενεργοποιείται ξανά πλήρως και η αθλητική δραστηριότητα στον Μίλωνα, με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης να ανακοινώνει σχετικά:

"Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου ξεκινάει το 3ο στάδιο της επανεκκίνησης στον Αθλητισμό.

Χωρίς κανένα ηλικιακό περιορισμό θα επιτρέπεται πλέον η αθλητική δραστηριότητα σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Σύλλογος.

Ατομικές ή ομαδικές προπονήσεις τόσο για αθλητές/τριες όσο και για αθλούμενους/ες με τους όρους και τους περιορισμούς σε ότι αφορά στη χωρητικότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων που αναφέρονται αναλυτικά στον επικαιροποιημένο πίνακα για τους μέγιστους αριθμούς συμμετεχόντων ανά εγκατάσταση.

Σύμφωνα με την επιστημονική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αθλητές/τριες εγγεγραμμένοι στην οικεία Ομοσπονδία (δελτίο αθλητή), είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την ειδική ιατρική βεβαίωση.  Αντίθετα αθλητές/τριες χωρίς δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι αθλητές/τριες του  Συλλόγου πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των Προπονητών τους, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι, πάσης φύσεως αθλητικές συναντήσεις για όλα τα αθλήματα θα ξεκινήσουν από τις 6 Ιουνίου. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΕΔΩ

Πληροφορίες στις Γραμματείες του Συλλόγου και στους Υπεύθυνους των τμημάτων".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια