Αθλητικά

Ενδελεχή οικονομική καταγραφή του 2019 ζήτησαν οι Πάνθηρες από τον Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ

Όπως αναφέρουν οι Πάνθηρες σε ανακοίνωσή τους, αντιπροσωπεία του συνδέσμου παρευρέθηκε στο χθεσινό πρώτο ΔΣ της χρονιάς του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, από το οποίο ζητήθηκαν εξηγήσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν το σύλλογο το τελευταίο διάστημα, καθώς μάλιστα και ενδελεχής οικονομική καταγραφή του 2019. Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Όπως συμφωνήθηκε στην ανοιχτή Συνέλευση της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, το Panthers Club έστειλε πέντε εκπροσώπους του Συνδέσμου στο χθεσινό πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της χρονιάς, του ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Εκεί, οι εκπρόσωποί μας ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα του Συλλόγου και ζήτησαν εξηγήσεις για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Οι εκπρόσωποι μας, θα μας ενημερώσουν πλήρως στην Συνέλευση της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου γι’ αυτά που ειπώθηκαν στο Συμβούλιο και εκεί θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματά μας, πάντα ανοιχτά με αμεσοδημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.

Κλείνοντας, θα πρέπει να επισημανθεί, πως ζητήθηκε από το Δ.Σ. του ερασιτέχνη ενδελεχείς οικονομική καταγραφή του οικονομικού έτους 2019, με επίσημη επιστολή που κατατέθηκε από τους εκπροσώπους μας, με την υπογραφή σαράντα τριών (43) μελών του ερασιτέχνη.

Η καταληκτική ημερομηνία για να παραδωθούν τα οικονομικά στοιχεία του ερασιτέχνη, με υπογραφή ανά έφορο ανά τμήμα, είναι η 30η Σεπτέμβρη, 2020".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια