Αθλητικά

Έκοψαν την Πίτα τους για το 2016 οι ''Λέοντες'' Νέας Σμύρνης

Γράφει η Δήμητρα Σέκη

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε «Λέοντες Νέας Σμύρνης» διοργάνωσε το Σάββατο 23/01/16 και ώρα 18:30 την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου στις εγκαταστάσεις της σχολής του. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για να καλύψει την εκδήλωση.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, Προπονητής του Συλλόγου Καράτε «Λέοντες Νέας Σμύρνης», δήλωσε: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κόψαμε την πίτα και κάναμε κάποιες επιδείξεις με τους αθλητές του Συλλόγου. Εύχομαι καλή χρονιά, υπομονή σε όλον τον κόσμο , υγεία και να αθλούνται όλοι γιατί ωφελεί και την ψυχική και την σωματική υγεία.»

Ο Γιώργος Κουτελάκης, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ποιότητα Ζωής», δήλωσε ότι  σε μια πόλη που ο αθλητισμός αποτελεί προμετωπίδα της είναι πολύ δύσκολο να ριζώσει ένας αθλητικός σύλλογος που δεν είναι επώνυμος. Το γεγονός ότι οι Ίωνες έχουν καταφέρει να ριζώσουν στον αθλητικό χώρο της Νέας Σμύρνης δίνει και την προοπτική τους. Ευχήθηκε για τους «Λέοντες»  καλή συνέχεια ,να πρωταγωνιστούν και αυτοί και τα παιδιά τους και να φέρουν το όνομα της Νέας Σμύρνης και σε αυτό το ιδιαίτερο τμήμα του αθλητισμού στην πρωτοπορία του αθλήματος.

Ο Νίκος Σιούτας, Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Νέας Σμύρνης-Υπεύθυνος του Κέντρου Μάθησης «Πλοηγός», πέρασε το μήνυμα «νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ» και ευχήθηκε η νέα χρόνια να οδηγήσει μέσα από το αθλητικό ιδεώδες τους νέους που έρχονται στους «Λέοντες» στην άκρη των ονείρων τους.

Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή συνέχεια στον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε «Λέοντες Νέας Σμύρνης».

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια