Αθλητικά

Εκοψαν και φέτος την πίτα τους τα Πανιώνια Νέα μαζί με όλη την Πανιώνια οικογένεια

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Η πανιώνια ιστοσελίδα panionianea.gr έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Τα Καλά Παιδιά». Στην εκδήλωση, την οποία κάλυψε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, παραβρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του Πανιωνίου ΓΣΣ, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, εκπρόσωποι και αθλητές όλων των τμημάτων αλλά και φίλοι της ομάδας. Μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις εκπροσώπων της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αθλητών αλλά και των τμημάτων τζούντο, βόλεϊ και υποστηρικτών της ιστοσελίδας.

Ο Γιώργος Καρμίρης, υπεύθυνος της ιστοσελίδας, ευχήθηκε να συνεχιστεί η πορεία της πανιώνιας οικογένειας και, αν είναι δυνατόν, η προσπάθεια αυτή να φτάσει στο αποκορύφωμά της και με ένα κύπελλο Ελλάδας στην ΠΑΕ για τη χρονιά 2015 – 2016.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Χρήστος Δάρας ευχήθηκε για τα panionianea.gr και τον Πανιώνιο βίους παράλληλους στην επιτυχία για την καινούργια χρονιά.

Ο Λευτέρης Πανταζής, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και γνωστός Πανιώνιος, ευχήθηκε στην ιστοσελίδα και στην ομάδα, προσφέροντας τη γνωστή αμέριστη στήριξή του.

Τέλος, ο Κώστας Καταρτζόγλου, μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, θεώρησε ότι η παρουσία όλων των παραβρισκόμενων τιμά το έργο της ιστοσελίδας, ενώ για τους φίλους της ομάδας ευχήθηκε υπομονή, μεταφέροντας μήνυμα αισιοδοξίας για την χρονιά που ξεκίνησε.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια