Αθλητικά

Εκλογές ΕΟΚ: Και ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης στηρίζει Λιόλιο

Μετά το Μίλωνα, ένα ακόμη σωματείο της Νέας Σμύρνης, ο Ίκαρος, έκανε γνωστο πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, με την ελπίδα το ελληνικό μπάσκετ να περάσει σε μία νέα, καλύτερη εποχή αλλά και να βρεθεί λύση στα προβλήματα των ομάδων της πόλης, ειδικά όσον αφορά το γηπεδικό. Διαβάστε την ανακοίνωση του Ικάρου:

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Σμύρνη 04/02/2021

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές στην Ε.Ο.Κ και έπειτα από σειρά συναντήσεων που είχαμε το προηγούμενο διάστημα με τον κο Λιόλιο και με συμβούλους που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο , συζητήσαμε εκτενώς τα γενικότερα προβλήματα του μπάσκετ . Επίσης εξειδικεύσαμε προβλήματα που αφορούν τους συλλόγους της Νέας Σμύρνης με αποκορύφωμα το οξύ γηπεδικό πρόβλημα που παρουσιάζεται .

Σχηματίζοντας μία θετική εικόνα όσων συζητήθηκαν αποφασίσαμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουμε με τον οιονδήποτε τρόπο για την ανέλιξη του αθλήματος.

Πιστεύουμε ότι η επόμενη μέρα θα βρει ενωμένο το Ελληνικό μπάσκετ οδηγώντας το σε μεγαλύτερες επιτυχίες βοηθώντας πρωταρχικά τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό .

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μακρυνιώτης"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια