Κοινωνία

Εκκλησία Αγίας Φωτεινής- Ν. Σμύρνη: Κανιβαλισμός από ΜΜΕ στον Ιερέα που άνοιξε τις πορτες

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει το περιστατικό με την Εκκλησία στη Νέα Σμύρνη. Δείτε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη σε εκκλησία της Νέας Σμύρνης με ιερέα και πιστούς.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από το Mega, ακούγεται ο ιερέας να λέει «Όσοι είστε δεξιά και αριστερά μπορείτε να έρθετε από το κέντρο να μπείτε μέσα να κοινωνήσετε ή να πάρετε αντίδωρο».

Στο άκουσμα της προτροπής, το μαζεμένο πλήθος κατευθύνεται προς το εσωτερικό του ναού, χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας. Αν μη τι άλλο, όταν ο ιερέας αντιλήφθηκε την ύπαρξη τηλεοπτικού συνεργείου εξεγέρθηκε.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ

Σήμερα μεγάλες εφημερίδες γράφουν:

Νέα Σμύρνη εκκλησία: Χθες ανακοινώθηκαν 1.914 νέα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού. Από αυτά, τα 1.872 είναι εγχώρια κρούσματα, ενώ τα 104 συνδέονται με γνωστές συρροές. Ακόμα, Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 228. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. Τέλος, Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 35, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 784 θάνατοι. Παράλληλα σε ισχύ είναι από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 6.00 το πρωί το καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα.

Παρόλα αυτά, τόσο ορισμένοι πολίτες όσο και εκπρόσωποι της εκκλησίας δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς lockdown και οφείλουμε να είμαστε σε καραντίνα σπίτια μας. Ένα απίστευτο και απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα σε εκκλησία της Νέας Σμύρνης με πιστούς να προσέρχονται για να προσκυνήσουν και να κοινωνήσουν και τον ιερέα να τους προτρέπει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE καλεί όλες τις πλευρές να σεβαστούν το ύψιστο έργο ενός Ιερέα και να σταματησει ο κανιβαλισμός και η διαπομπευση.
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/ekklisia-agias-fotinis-n-smyrni-kanivalismos-apo-mme-ston-ierea-pou-anixe-tis-portes/

Πηγή από: https://www.ekklisiaonline.gr/nea/ekklisia-agias-fotinis-n-smyrni-kanivalismos-apo-mme-ston-ierea-pou-anixe-tis-portes/
Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια