Εκδήλωση-Παρουσίαση βιβλίου για τον Π. Γαβαλά από την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης διοργανώνει παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου και συγγραφέα Δημήτρη Μανιάτη. Το βιβλίο αφορά στη ζωή και κυρίως το έργο του λαϊκού τραγουδιστή Πάνου Γαβαλά!

 

"Πάνος Γαβαλάς μια φωνή όλο φως ο μεγάλος βάρδος και το λαϊκό μεταπολεμικό τραγούδι"

τιτλοφορεί τη νέα δουλειά του ο Δ. Μανιάτης και καταφέρνει να κάνει τους αναγνώστες του βιβλίου να το διαβάσουν με μια ανάσα.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής Πάνος Γαβαλάς ατόφιο  παιδί της εργατικής τάξης θα καταπιαστεί με όποια δουλειά τύχει για να επιβιώσει, θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ελευθερίας και του αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή εντασσόμενος στην ΕΠΟΝ, θα υπηρετήσει  αδιάλειπτα την τέχνη του από τα χρόνια της κατοχής μέχρι και το 1986, διεκδικώντας με άνεση τον τίτλο του ερμηνευτή με τη μακροβιότερη παρουσία στην αθηναϊκή -κατά το πλείστων-διασκέδαση!

Η παρουσίαση θα γίνει στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης (Ελευθέριου Βενιζέλου 12, στάση Τραμ Αιγαίου) το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Μετά το πέρας της θα ακολουθήσει συναυλία- αφιέρωμα στα τραγούδια του ερμηνευτή με τη Μορφω Τσαϊρέλη, το Μιχάλη Δήμα και το Γιάννη Νιάρχο.

 

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, στάση τραμ Αιγαίου

ergatikilesxi.gr  

cleardot.gif

Περιοχή συνημμένων

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια