Δημοτικά

Εισήγηση Δημάρχου και συμφωνία από την Επιτροπή COVID του Δήμου για το κλείσιμο του Αλσους

Με απόντες του εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που έχουν δικαίωμα συμμετοχής , πλην Στροφής Νέας Σμύρνης που ψήφισε αρνητικά στο κλείσιμο το Αλσους για ακόμη μια φορά, αποφασίστηκε απο την επιτροπή COVID την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 να κλείσει ο μεγαλύτερος χώρος πρασίνου της πόλης. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Δήμαρχος εισηγήθηκε την πρόθεσή του για κλείσιμο του Αλσους της πόλης.

Οπως αναφέρει σε δημόσιο σχόλιό του ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της επιτροπής COVID Νεκτάριος Σαρδιανός (ιατρός)

''Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε στην επιτροπή την πρόθεσή του να κλείσει το Άλσος για 6 ημέρες, βάση των επιδημιολογικών δεδομένων που λαμβάνει από την πολιτική προστασία, τα οποία μάλιστα η πολιτική προστασία του απαγορεύει ρητώς να γνωστοποιήσει, ούτε καν στα μέλη της επιτροπής.Εγώ προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του Δημάρχου και συμφώνησα μαζί του! ''

Από τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής μόνο η Μαρία Βαμβουρέλη (Στροφή Νέας Σμύρνης) ήταν αρνητική στην πρόθεση του Δημάρχου, ενώ οι Δεληγιάννη,Γιατζίδης,Κρικρής,Συρίγος Λαρίσσης, Σαρδιανός (όλοι της Δημοτικής Αρχής Τζουλάκη) είχαν σύμφωνη γνώμη με τον Δήμαρχο.

Η ''Ποιότητα Ζωής- Γιώργος Κουτελάκης '' δεν εκπροσωπήθηκε αν και έχει συμμετέχοντα (Α.Τραχίλη) -αρκέσθηκε σε σχολιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- ενώ απουσίαζαν και άλλοι εκπρόσωποι άλλων μικρότερων παρατάξεων. 

Φυσικά η απόφαση για το κλείσιμο του Αλσους δεν υπακούει σε κάποια κεντρική εντολή της Κυβέρνσης καθώς δεν υπάρχει ΚΥΑ , ενώ αντίστοιχα το μέχρι πρότινος άνοιγμα είχε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

 

 

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια