Δημοτικά

Εγκαινιάσθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις παροχής Υπηρεσιών Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας

Δελτίο Τύπου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ   -   ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

Εγκαινιάσθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις παροχής Υπηρεσιών Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας επί της οδού Αρτάκης – 78 -.

Η μεταφορά των Υπηρεσιών αυτών σε νέο χώρο αποκλειστικής χρήσης θα αναβαθμίσει το Πρόγραμμα Λογοθεραπείας – Εργοθεραπείας και θα πολλαπλασιάσει τις απαιτούμενες θεραπευτικές συνεδρίες. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε παιδιά – εφήβους από 2,5 μέχρι 17 ετών των ωφελουμένων οικογενειών από τις κοινωνικές δομές του Δήμου σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 37/2021 και 39/2022 ισχύουσες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης Σταύρος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Δεληγιάννη Κλαίρη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κρικρής Γεώργιος και Κούπας Ευστάθιος.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης τόνισε: « Εγκαινιάσαμε σήμερα τις νέες εγκαταστάσεις λειτουργίας των Υπηρεσιών Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας. Το πρόγραμμα αυτό είναι μία νέα σημαντική παιδοκεντρική δομή της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Σμύρνης. Καλούμαστε να καλύψουμε δωρεάν ένα σημαντικό κενό, που υπήρχε σε ευάλωτες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες για τη θεραπεία και τη βελτίωση των ικανοτήτων των παιδιών τους πάνω σε μαθησιακές δυσκολίες. Σύντομα θα προχωρήσουμε και στη δημιουργία νέων κοινωνικών δομών και προγραμμάτων».

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια