Αθλητικά

'Εφτασε η ώρα της απονομής για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α' Ζώνη της Α2 παίρνοντας την άνοδο στην Pre League και την Τρίτη 23/5, μετά το φιλικό της παιχνίδι με την ομάδα του αμερικανικού πανεπιστημίου SOUTHERN METHODIST UNIVERSITY MUSTANGS στο "Κροίσος Πέρσης" θα ακολουθήσει η απονομή του τροπαίου. Ο σύλλογος καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στη μεγάλη γιορτή.

Η ενημέρωση του Μίλωνα:

"Την Τρίτη 23 Μαίου 2023 στις 19:30 ολοκληρώνεται η φετινή θριαμβευτική διαδρομή της γυναικείας ομάδας βόλει του ΑΟΝΣ με το φιλικό αγώνα της γυναικείας ομάδας με την αντίστοιχη του Αμερικανικού πανεπιστημίου SOUTHERN METHODIST UNIVERSITY MUSTANGS η οποία θα έχει εορταστικό χαρακτήρα.

Μετά το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών και της ανόδου της γυναικείας ομάδας βόλει στην Pre League. Καλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου, τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών και τους γονείς τους αλλά και κάθε φίλο του αθλήματος να παρευρεθούν σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα γιορτής για το τμήμα και τη γυναικεία ομάδα βόλει του συλλόγου και να ανανεώσουμε το ραντεβού για την επόμενη αθλητική περίοδο με νέο προγραμματισμό, σχεδιασμό και όραμα τα οποία θα διατηρήσουν και θα διευρύνουν τις μεγάλες επιτυχίες της φετινής περιόδου !

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια