Αθλητικά

#DwsePasa στο 3on3- Παρουσίαση Β’ Αναπτυξιακού Πυλώνα

Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή (12/3), από την ομάδα του #DwsePasa η διαδικτυακή παρουσίαση για την ανάλυση του Β’ Αναπτυξιακού Πυλώνα με επίκεντρο την επέκταση και την ανάπτυξη του 3on3 στην Ελλάδα.

Εισηγητές των προτάσεων του #DwsePasa για την ανάπτυξη του 3on3, ήταν δύο από τους νεαρότερους υποψήφιους για το ΔΣ της ΕΟΚ, ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος και ο Τρυφωνας Διτσιος.

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος είναι Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το City University of London και σήμερα είναι Σύμβουλος επικοινωνίας. Παράλληλα, είναι αντιπρόεδρος του Μίλωνα και έχει εστιάσει στην ανάπτυξη των υποδομών του συλλόγου αλλά και στο restart του Μίλωνα από το τοπικό πρωτάθλημα στις εθνικές κατηγορίες.

Από την άλλη,  ο Τρυφών Διτσιος είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών. Η ενασχόληση του με το μπάσκετ ξεκίνησε στα παιδικά του χρονιά, στις ακαδημίες του ΑΣ Καστοριάς. Επίσης, ο Τρύφωνας έχει παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την πορεία της Καστοριάς από τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι την Α1. Ο Τρύφωνας έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που μπορεί́ να έχει ένας ακριτικός σύλλογος, όπως ο ΑΣ Καστοριάς, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε επίπεδο αγωνιστικών τμημάτων σε Εθνικές κατηγορίες. Τέλος,  είναι ο νεαρότερος υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ.

Στο Zoom Conference παρουσιάστηκαν οι 2 στρατηγικές για την ανάπτυξη του 3on3, τα σχολικά πρωταθλήματα και οι θερινές διοργανώσεις.

Μετά το πέρας της παρουσίασης του Β’ Αναπτυξιακό Πυλώνα για το 3on3, ακολούθησαν ερωτήσεις σωματείων και εκπροσώπων ΜΜΕ για τα όσα συζητήθηκαν.

Στη διαδικτυακή συζήτηση συμμετείχε και το NSTV που εκπροσωπήθηκε από τον Ανδρέα Λεκάκη.

Το βίντεο της συζήτησης μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια