Εκλογικά

ΔΤ ΤΥΠΟΥ Ποιότητας Ζωής-Απάντηση Γιώργου Κουτελάκη στην ανακοίνωση Τζουλάκη

Δυστυχώς την ανακοίνωση Τζουλάκη ΔΕΝ την λάβαμε ποτέ, οπότε δημοσιεύουμε ΜΟΝΟ την απάντηση της Παράταξης Κουτελάκη.

 

'' ΚΕ ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!!!

 

Ο κος Τζουλάκης έχει χάσει την ψυχραιμία του. Η διαφαινόμενη ήττα του τον οδηγεί σε  κινήσεις απελπισίας και ανακοινώσεις που παραβιάζουν τον μισό ποινικό κώδικα. Συκοφαντίες, προσβολή προσωπικότητας, εξύβριση , διασπορά  και δημοσίευση ψευδών ειδήσεων, παραβίαση προσωπικών δεδομένων είναι τα προφανή ποινικά αδικήματα στα οποία έχει υποπέσει υπαγορεύοντας , υπογράφοντας και δημοσιεύοντας την σημερινή ανακοίνωση της παράταξής του.  Μονόδρομος από την πλευρά μου η κατάθεση σχετικής μήνυσης.

Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί και έχει καταντήσει κουραστικό. 

Αν η επανάληψή του έχει σκοπό να μας κάμψει, κάνει ακριβώς το αντίθετο, μας συσπειρώνει.

Αν έχει σκοπό να αποτρέψει την οριστική αποδοκιμασία των πολιτών στο πρόσωπό του στον β’ γύρο της Κυριακής, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, τον πληροφορούμε ότι είναι παλιό και φτηνό κόλπο και δεν πιάνει πουθενά, ειδικά δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, γιατί αυτοί στους οποίους απευθύνεται είναι σκεπτόμενοι και ενημερωμένοι πολίτες .

Αν έχει σκοπό να συγκαλύψει  την δική του παραπομπή στον εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος , καθώς και την  ανοχή του ή και την συμμετοχή του( ; ) στις  παρανομίες, τις οικονομικές ατασθαλίες και την «πολιτική υπόθαλψη» ποινικά καταδικασμένων αντιδημάρχων του , τότε απλά μας προκαλεί. 

Η επιλογή μας να αντιπαρατιθέμεθα με πολιτικό πολιτισμό  μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία.  

Τέλος  παραπέμπω στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 . Εκεί ο κάθε πολίτης  μπορεί να δει  και να διαπιστώσει το ύψος και την πηγή των εκλογικών εσόδων και   δαπανών καθενός και να καταλάβει εύκολα ποιος τα δηλώνει όλα και ποιος όχι.

Κε Τζουλάκη πάρτε το απόφαση, οι δυνάμεις της σύνθεσης και της δημιουργίας επιστρέφουν στο Δήμο''

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια