Αθλητικά

ΔΣ ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ προς Τζουλάκη: ''Κρύβεστε; ή αδιαφορείτε;... ''

Η Ανακοίνωση του ΔΣ της ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ σχετικά με το τεράστιο πρόβλημα στέγασης - προπονήσεων των ομάδων της πόλης προς την δημοτική Αρχή έχει ως εξής :

Η Διοίκηση , οι αθλήτριες και οι γονείς της ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ εκφράζουν την αγανάκτηση τους  για την απαράδεκτη στάση της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου κου Τζουλάκη αλλά και του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού κου Κονιδάρη για την παντελή αδυναμία εδώ και μέρες επίλυσης του σοβαρότατου προβλήματος προπονήσεων για το τμήμα γυναικείου βόλλευ του συλλόγου μας .

Ενώνουμε την φωνή μας με τα σωματεία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του ΙΚΑΡΟΥ που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα σοβαρά προβλήματα στο θέμα των προπονήσεων μετά από την αποτυχία σύναψης σύμβασης με το ΣΕΦ αλλά και την αδυναμία εξεύρεσης εναλλακτικής λύσης .  Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας και  την λύπη μας για τις παραιτήσεις των προπονητών του γυναικείου και αντρικού τμήματος βόλλευ του Πανιωνίου ως αποτέλεσμα αδυναμίας εύρεσης λύσης για το γηπεδικό από την Δημοτική Αρχή .

Κύριοι έχετε αντιληφθεί ότι καταστρέφεται το βόλλευ στην Νέα Σμύρνη  ??  Γιατί εδώ και μέρες δεν καλείται τα σωματεία σε συνάντηση για να δούμε τι μπορεί να γίνει ?? Κρύβεστε ? Αδιαφορείτε ?   Τι ακριβώς επιδιώκετε με την ασχετοσύνη σας ??

Ζητάμε και απαιτούμε άμεση συνάντηση με την Δημοτική Αρχή για εξεύρεση λύσης στο τεράστιο αυτό πρόβλημα .

 

Εκ του ΔΣ  ΤΗΣ ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια