Κοινωνία

Donuts ''Νανού'' στην Άνω Νέα Σμύρνη,Αγχιάλου 36 . Πάντα Φρέσκα και φθηνά

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Στην Αγχιάλου 36 στην Άνω Νέα Σμύρνη το Donat’s House Nanou περιμένει τους Νεοσμυρνιώτες και όχι μόνο με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Η πολύ χαμηλή τιμή σε συνδυασμό με την ποιότητα και τη φρεσκάδα είναι οι λεπτομέρειες που δεν μπορούν να αφήσουν τον καταναλωτή αδιάφορο στα προϊόντα Nanou.

Ο Ανδρέας Σιέττος, ιδιοκτήτης του καταστήματος, παρουσίασε  στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr την γκάμα των προϊόντων και τις νέες επιλογές που προσφέρει το κατάστημα και μίλησε για το ωράριο λειτουργίας που διαμορφώθηκε έτσι ώστε τα προϊόντα να φτάνουν στον καταναλωτή πάντα φρέσκα και σε χαμηλές τιμές.

Σοκολάτα, πραλίνα, κρέμα λεμόνι είναι κάποιες από τις γεύσεις που μπορεί κανείς να βρει στα προϊόντα ντόνατς ημέρας που προμηθεύεται η επιχείρηση. Εκτός από τα γλυκά, υπάρχουν οι αλμυρές επιλογές με τυρί ή κιμά σε ντόνατς μικρά και μεγάλα, φρέσκα και κατεψυγμένα, αλλά και χυμός ρόδι και κρέμα πραλίνα για το ψωμί.

Μία επίσκεψη στο Donat’s House Nanou στην Αγχιάλου 36 στην Άνω Νέα Σμύρνη θα σας πείσει για την ποιότητα, τις τιμές και την ποικιλία. Δοκιμάστε τα!

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια