Εκλογικά

ΔΗΜΤΟ Καλλιθέας. Πολύς ο κόσμος στο μουσικό μεζεδοφαγείο ''Μεθεόρτιον''

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλλιθέας της Νέας Δημοκρατίας διοργάνωσε συνεστίαση στο μουσικό μεζεδοφαγείο «Μεθεόρτιον».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας και Πάνος Παναγιωτόπουλος, βουλευτές, γραμματείς τομέων του κόμματος, εκπρόσωποι φορέων και τοπικοί αιρετοί.

Σύντομο χαιρετισμό στην πολυπληθή εκδήλωση απηύθυναν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Τοπικής Γιώργος Καλαμπαλίκης, ο Νίκος Δένδιας, η Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Παιδείας Νίκη Κεραμέως και η Ζωή Ράπτη, Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησε ο Γιώργος Καλαμπαλίκης τονίζοντας πως επιδίωξη της Δημ.Τ.Ο. είναι να πλησιάσει τους πολίτες «μιας και ο κόσμος στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και είναι πάντα κοντά μας».

Η Ζωή Ράπτη χαιρέτησε την επιτυχία της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στη γενικότερη συνεργασία που έχει η Γραμματεία που εποπτεύει με τις Δημ.Τ.Ο. Σε ερώτηση σχετικά με το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, σχολίασε τη μοναδική συμφωνία που η ελληνική πλευρά πέτυχε, τονίζοντας πως το κόστος των περίπου 2,4 δις για τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού στόλου των  F16 και οι θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ που η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα δημιουργήσει δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί αποτυχία και μόνο.

Τέλος, ο Γιάννης Καλλιάνος, Αναπλ. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, σε ερώτηση για τη γενικότερη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της χώρας θύμισε, μεταξύ άλλων, τις επιχειρήσεις που αποχωρούν από την Ελλάδα και τη συνεχιζόμενη ύφεση, εξηγώντας πως η χώρα χρειάζεται αλλαγή δημοσιονομικού προφίλ και τελικά αλλαγή Κυβέρνησης.

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια