Δημοτικά

Δήμος Νέας Σμύρνης: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης για την Ουκρανία.

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης αφουγκραζόμενος το δράμα του πολέμου που βιώνει ο Ουκρανικός λαός, καθώς και το κύμα αλληλεγγύης των κατοίκων της Νέα Σμύρνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ προέβη στις 8 Μαρτίου σε συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης , Ένδυσης , Διατροφής και Υγειονομικού Υλικού στο κτίριο του Δημαρχείου, προκειμένου να αποσταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.

Εκτός των ανωτέρω η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ν. Σμύρνης διαπιστώνοντας όλο και περισσότερο το αυξανόμενο κύμα συμπαράστασης των κατοίκων της πόλης μας προς τον Ουκρανικό λαό συνέχισε  για τρεις ακόμα μέρες την συγκέντρωση Υγειονομικού –Φαρμακευτικού Υλικού στα Δημοτικά Ιατρεία και Ειδών Διατροφής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στα συγκεντρωθέντα είδη από τους κατοίκους ο Δήμος Ν. Σμύρνης πρόσθεσε και την δική του συνεισφορά σε Υγειονομικό - Φαρμακευτικό  Υλικό και Είδη Διατροφής, φροντίζοντας και για την ασφαλή αποστολή τους στην Ουκρανία.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής , Υγείας και Αλληλεγγύης κ. ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ τόνισε: « Η προσφορά μας προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό αποτελεί μέγιστη πράξη ανθρωπισμού, αλληλεγγύης αλλά και καθήκοντός μας ».

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια