Αθλητικά

Διέψευσε τα σενάρια για μεταβίβαση των μετοχών ο Χριστοδουλόπουλος και απάντησε στον Ερασιτέχνη

Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ήδη συμφωνήσει με υποψήφιο επενδυτή για την πώληση της ΚΑΕ Πανιώνιος διέψευσε ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, κάνοντας δηλώσεις στην EΡΤ Sports. Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Με έκπληξη ενημερώθηκα πως σε ον κάμερα ρεπορτάζ που μεταδόθηκε - και μάλιστα μια ημέρα μετά τη συνέντευξη τύπου που έδωσα - αναφέρθηκε πως είναι θέμα ωρών η ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος. 

Μάλιστα ενημερώθηκα πως έγινε και ανάλυση του τεχνικού επιτελείου. Να το ξαναπώ λοιπόν, και παρακαλώ να ακουστεί επίσης ον κάμερα, όπως ακούστηκε και το προηγούμενο ρεπορτάζ που κάνατε.

Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο του Πανιωνίου και τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ! Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση και αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει και καμία σοβαρή συζήτηση για αγοραπωλησία των μετοχών που κατέχω. Το μοναδικό που συζητήθηκε σε συνάντηση που πράγματι είχα προ ολίγων ημερών με τον κο. Δικαιουλάκο, είναι η ανάλυση των χρεών της ΚΑΕ Πανιώνιος και τίποτα άλλο. Να σας ενημερώσω πως αύριο βράδυ, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση και πραγματικά ελπίζω να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετόχων σε μια και μόνο συνάντηση, αλλά δεν το θεωρώ εφικτό, ειδικά από την στιγμή που θα συναντήσω και πάλι κάποιον εκπρόσωπο του επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να αγοράσει τις μετοχές που κατέχω. 

Σας παρακαλώ σεβαστείτε τον κόσμο του Πανιωνίου, μην δημιουργείτε εντυπώσεις και κυρίως μην μεταδίδετε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και μάλιστα μια μέρα μετά από επίσημη συνέντευξη τύπου που έχω δώσει. Ευχαριστώ πολύ."

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα ανέφερε νωρίτερα με ανακοίνωσή της η μεριά του Ερασιτέχνη:

"Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον σκοπό που εξυπηρετεί -σε αυτή την τρομερά δύσκολη συγκυρία για σχεδόν όλα τα ενεργά τμήματα του Πανιωνίου- μια νέα επίθεση από τον Ερασιτέχνη προς το πρόσωπό μου  μέσω επίσημης ανακοίνωσης, όταν μάλιστα στη χτεσινή συνέντευξη τύπου υπήρχε εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη τόσο στο πάνελ (κος Κοκκινάκης) όσο και μέλη του στο ακροατήριο που είχαν δικαίωμα λόγου. Δυστυχώς αναγκάζομαι να απαντήσω για τελευταία -ελπίζω- φορά στην έωλη διοίκηση του Ερασιτέχνη: 

  1. Η τοποθέτησή μου σε σχέση με τον κο Βαρουξάκη και τυχόν δικαστικές διαμάχες μεταξύ του ιδίου και του Ερασιτέχνη, αφορούσε ξεκάθαρα κάποια ανυπόγραφα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ερασιτέχνης έχει κινηθεί νομικά κατά του κου Βαρουξάκη και έχει χάσει όλες τις δικαστικές μάχες. Εάν τα ανυπόγραφα αυτά δημοσιεύματα προέρχονται από τον Ερασιτέχνη καλά κάνει ο Ερασιτέχνης και τα υπερασπίζεται δημόσια. Το λέω λοιπόν ξανά. Δεν έχει γίνει κανένα δικαστήριο από τον Ερασιτέχνη κατά του κυρίου Βαρουξάκη. Η ανακοίνωση δε του Ερασιτέχνη με επιβεβαιώνει πλήρως. Έχει αποσταλεί μόνον ένα εξώδικο και ένα email προς τον κο Βαρουξάκη πριν από 32 μήνες. Λογικά θα υπάρχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος, τον οποίο εγώ αγνοώ (όπως και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο πάνελ) και πιθανότατα μόνο ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη γνωρίζει, που μετά από 32 μήνες το εξώδικο και το email προς τον κο Βαρουξάκη δεν έχει ακολουθηθεί από αγωγή και μηνυτήρια αναφορα εναντίον του, για τις οφειλές που πλέον έχουν επιδικαστεί στους αθλητές με αποφάσεις δικαστηρίων και έχουν πληρωθεί από την ΚΑΕ Πανιώνιος, ιδιαίτερα από την στιγμή που υπάρχει και συμφωνητικό ανάληψης των χρεών από τον κο Βαρουξάκη.  
  2. Δεν μπορεί να υπάρξει καταδικαστική απόφαση κατά του κου Βαρουξάκη. Δικαστικά οι αποφάσεις αυτές μπορούν να καταδικάσουν είτε την ΚΑΕ (όπως και έγινε) όσο είναι σε λειτουργία είτε τον Ερασιτέχνη. Εάν καταδικάσουν την ΚΑΕ (όπως και έγινε), η ΚΑΕ μπορεί να κινηθεί νομικά μόνον εναντίον του Ερασιτέχνη και ακολούθως ο Ερασιτέχνης κατά του κου Βαρουξάκη. Το μέλος του Ερασιτέχνη και υπεύθυνος Καλαθοσφαίρισης (κος Μιχαηλίδης) δήλωσε ακριβώς το ίδιο από το ακροατήριο. Εάν πραγματικά περιμένετε καταδικαστική απόφαση κατά του κου Βαρουξάκη για να κινηθείτε νομικά εναντίον του νομίζω ότι απλά κοροϊδεύετε όποιον διαβάζει την ανακοίνωσή σας. 
  3. Είναι τουλάχιστον φαιδρό να ισχυρίζεστε ότι σε μια ΚΑΕ που λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια και για να λειτουργήσει όλο αυτό το διάστημα έχει χρειαστεί πάνω από 1.000.000 ευρώ, ότι τα 54.000 του ποσού της εγγυητικής που κατέπεσε για οφειλές του Ερασιτέχνη (επί διοικήσεως κου Βαρουξάκη) είναι αυτά τα χρήματα που έβαλαν οι μικρομέτοχοι φίλαθλοι του Πανιωνίου πριν τρία χρόνια.  
  4. Γνωρίζετε φαντάζομαι πως η πραγματική αγωνιστική έδρα της ΚΑΕ έχει γκρεμιστεί και χρησιμοποιούμε ως αγωνιστική έδρα το κλειστό γυμναστήριο Σοφία Μπεφόν κατόπιν συμφωνίας με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Δυστυχώς την ημέρα και ώρα που αποφασίστηκε να γίνει η συνέντευξη τύπου, η αντίστοιχη αίθουσα στο κλειστό γυμναστήριο Σοφία Μπεφόν δεν ήταν διαθέσιμη. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ερασιτέχνη που μας παραχώρησε την αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του ποδοσφαίρου προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των δημοσιογράφων, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επιτεθεί στην ΚΑΕ. Εν προκειμένω, αυτό που πραγματικά δήλωσα στη συνέντευξη τύπου είναι πως για να μην υπάρξει τιμωρία θα πρέπει εάν γίνεται σε συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη να αγωνιστεί το εφηβικό τμήμα. Εν τέλει, ενημερωθήκαμε ότι δεν είναι εφικτό. Ουδέποτε δήλωσα πως γνωρίζω όλους τους κανονισμούς πρωταθλήματος και κυπέλλου και ήταν απλά μια πρόταση για να αποφευχθεί η τιμωρία από μια πιθανή μη συμμετοχή στο κύπελλο. Μάλιστα μόλις ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη (κος Κοκκινάκης) δήλωσε πως δεν γίνεται, ζήτησα συγγνώμη γιατί πραγματικά δεν το γνώριζα και το αποδέχτηκα χωρίς καμία διαμάχη. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να δίνεται τόση βαρύτητα σε κάτι το οποίο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν έγινε σκοπίμως και κυρίως δεν αποτέλεσε κανενός είδους μομφή για τον Ερασιτέχνη. 
  5. Να δηλώσω και εγώ από την πλευρά μου, ότι ευελπιστώ σε ένα καλύτερο μέλλον τόσο για την ΚΑΕ Πανιώνιος όσο και για τον Ερασιτέχνη και όλα τα ενεργά τμήματά του. 

Υ.Γ.: Πέραν των παρόντων (δημοσιογράφων και μη) που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα ανωτέρω, από την χτεσινή (23/09/2020) συνέντευξη τύπου, υπάρχει ηχητικό και οπτικό ντοκουμέντο, ηδη δημοσιευμένο. "

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια