Δημοτικά

Διαμαρτυρία Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης για τις ώρες λειτουργίας του Άλσους (βίντεο)

Σε διαμαρτυρία και συλλογή υπογραφών στο Άλσος προχώρησε το Σάββατο 19/12/2020 η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης με την υποστήριξη της δημοτικής παράταξης Μία Πόλη Ανάποδα. Ο λόγος ήταν η απόφαση δημάρχου να κλείσει το Άλσος Νέας Σμύρνης στους κατοίκους μετά τις 3μμ επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και περιορισμού μετάδοσης του ιού covid-19. Σε συνομιλία με στελέχη των δύο συλλογικοτήτων έγινε ενημερώση ότι ο δήμαρχος επέβαλε αυτό το μέτρο υπό τον φόβο ότι αν δεν γίνει, το Α/Τ Νέας Σμύρνης θα κάνει μήνυση, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου και που όμως έχει διαψευθεί από αστυνομικούς κύκλους.

Σε κάθε περίπτωση, η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης και η Πόλη Ανάποδα υποστηρίζουν ότι το μέτρο δεν προάγει την δημόσια υγεία, αντιθέτως δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στους κατοίκους και εργαζόμενους οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να αθληθούν ή έστω να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους με το περιορισμένο ωράριο του Άλσους Νέας Σμύρνης.

Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι στο Άλσος είδαν την διαμαρτυρία με θετικό μάτι και προσήλθαν σε υπογραφή και στήριξη. Οι δύο συλλογικότητες έχουν δεσμευτεί να φέρουν το ψήφισμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να αρθεί το μέτρο και υπάρξει λύση με την οποία το Άλσος της Νέας Σμύρνης θα παραμείνει ανοιχτό περισσότερες ώρες με ταυτόχρονο έλεγχο

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια