Κοινωνία

Διαδικτυακή Εκδήλωση-Συζήτηση για τα εργασιακά δικαιώματα από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νέας Σμύρνης διοργανώνει την Τετάρτη 14/4, στις 8:00 μ.μ., ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση-Συζήτηση για τα εργασιακά δικαιώματα και την προγραμματική πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία.

Ομιλητές:

▶️Τρύφων Αλεξιάδης, βουλευτής Β΄ Πειραιά, πρώην αν.Υπουργός Οικονομικών

▶️Γιώργος Τσίπρας, βουλευτής Δυτικής Αττικής

▶️Ανδρέας Νεφελούδης, πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Εργασίας, Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

��Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το #Facebook ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ live https://www.facebook.com/syrizans.

��Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλονται στα σχόλια της σελίδας ή στο e-mail: ns.syriza@gmail.com

 

��Η εργασία βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ως η πρωταρχική συνισταμένη ενός μοντέλου δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης. Η ενίσχυση και η με κάθε τρόπο –ατομικό και συλλογικό- ενδυνάμωση των εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτη επιλογή επειδή αποτελεί την βασική προϋπόθεση για μια πραγματική αλλαγή υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά και την βασική προϋπόθεση για τον οικονομικό και κοινωνικό μετασχηματισμό.

Στις προκλήσεις της εποχής, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά με την προώθηση ενός άλλου παραγωγικού μοντέλου που όχι μόνο θα αναγνωρίζει τον ρόλο της εργασίας αλλά θα την καθιστά κινητήριο μοχλό της ανάπτυξης. Σημείο εκκίνησης είναι η οικοδόμηση ενός σταθερού πλαισίου εργασιακών σχέσεων και η ενίσχυση της διαπραγματευτικής δύναμης και του διαθέσιμου εισοδήματος των εργαζόμενων.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια