Αθλητικά

Δεν τα κατάφερε με την Δραπετσώνα ο Ιστορικός.Ηττα 1-3 στο Αρτάκης για το Ανδρικό Βόλλεϋ

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του Α΄ομίλου του δεύτερου υποομίλου, ο Πανιώνιος αντιμετώπισε την Δραπετσώνα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ηττήθηκε με 1-3 στα σετ και έτσι παρέμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. 

Στην κάμερα του nstv και στον Στάθη Σαμίδης μίλησαν δύο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, οι κεντρικοί Γιάννης Στυλιανού και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Από τη μία, ο Γιάννης στάθηκε στην καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδα του, που πρέπει όμως να βελτιωθεί ακόμα παραπάνω καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ιωνικό την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την άλλη, στις ίδιες δηλώσει  πάνω-κάτω κινήθηκε και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να δουλέψουν ακόμα περισσότερο προκειμένου να έρθουν και τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Τέλος, δηλώσεις στην κάμερα έκαναν και δύο από τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου που από φέτος διαθέτει υποδομές στα πλαίσια μιας προσπάθειας  που γίνεται από το σύλλογο προκειμένου να βγουν τα «καινούργια» παιδιά που θα στελεχώσουν ακόμα και την αντρική ομάδα. 

Share this Post:

Συντάκτης Στάθης Σαμίδης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια