Αθλητικά

Δεν πήρε άδεια ο Πανιώνιος

Η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε εκ νέου τους φακέλους του Πανιωνίου και του Παναιτωλικού, που σε πρώτη φάση δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις, δίνοντας τελικά άδεια για το ελληνικό πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν στην ομάδα του Αγρινίου αλλά όχι στους "κυανέρυθρους".

Αυτό σημαίνει πως ο Πανιώνιος θα αρχίσει με -3 βαθμούς την επόμενη χρονιά, ενώ θα του επιβληθεί και περιορισμός στις μεταγραφές. Στον Ιστορικό έχουν δικαίωμα έφεσης σε διάστημα τριών ημερών.

Η ανακοίνωση:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έδωσε άδεια στον Παναιτωλικό αλλά όχι στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση από το αρμόδιο Όργανο της ΕΠΟ:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1), για τις οποίες δεν είχε χορηγήσει άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις, και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Δεν χορηγεί άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την ίδια συνεδρίασή του, εξέτασε την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο Champions League Γυναικών UEFA και αποφάσισε τη χορήγηση της εν λόγω άδειας.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια