Αθλητικά

Δεν φτάνει το πρόβλημα 'Βαρίκας', έσκασε τεράστιο θέμα Σ.Ε.Φ για τα σωματεία της Ν.Σμύρνης

Μετά τον μηδεμισμό του γυναικείου Βόλλευ στον αγώνα με τη ΧΑΝΘ εντός έδρας στην...Αργυρούπολη, την έδρα 'φάντασμα' του ανδρικού βόλλευ -πληρώνει ο Ερασιτέχνης ενοίκιο για άλλες έδρες για άνδρες και γυναίκες- τώρα φαίνεται να κόβονται και οι περισσότερες προπονήσεις τόσο στο Ανδρικό όσο και στο γυνακείο βόλλευ του Πανιωνίου αλλά και στο γυναικείο μπάσκετ του Ιστορικού, στο ΣΕΦ, χώρο που χρησιμοποιεί και η ομάδα βόλλευ της Ιριδας και του μπάσκετ του Ικάρου αλλά και μικρότερα σωματεία όπως η Αρμενική και ο ΑΟΚ Νέας Σμύρνης.

Φαίνεται ότι η ενημέρωση προς τα σωματεία αλλά και προς τον Δήμο είναι γνωστή εδώ και μέρες, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από όλα τα παραπάνω σωματεία και πως η απόφαση έχει να κάνει με την χωρητικότητα του ΣΕΦ αλλά και με τα σωματεία του Πειραιά που στεγάζονται σε αυτό.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο και ΑΜΕΣΟ με τα σωματεία να έχουν επιλογές με το σταγονόμετρο...

Σε δύσκολη θέση ο ερασιτέχνης Πανιώνιος ο οποίος ΠΡΕΠΕΙ να βολέψει όλα τα αγωνιστικά τμήματα με προπονήσεις στο ''Βαρίκας'', ενώ παράλληλα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αδειοδοτηθεί αυτό το γήπεδο... Παράλληλα πρέπει και οι ακαδημίες που προπονούνται στο κλειστό του Α.Βαρίκας να...βοθήσουν τα υπόλοιπα τμήματα (μπάσκετ,βόλλευ) έτσι ώστε η σοβαρή ταλαιπωρία που θα υποστούν τα βόλλευ και μπάσκετ γυναικών να μην είναι διαρκείας...

Ιριδα και Ικαρος, χωρίς έδρα και ίσως με μια προπόνηση πριν τον εντός έδρας αγώνα τους(που θα παραμείνει το ΣΕΦ) φαίνεται να έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή. 

Κάποια λύση που ακούει στο όνομα ''μπαλόνι'', ένα χώρο εντός ΣΕΦ, φαίνεται να έχει προταθεί από την διοίκηση του σταδίου, χώρος που καλά πληροφορημένες πηγές θεωρούν ακατάλληλο για προπόνηση και λύση αίσχατης ανάγκης

Το σίγουρο είναι ότι ο Δήμος τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει λύσει το ''πρόβλημα ΣΕΦ'' -υπάγεται στην ΓΓ.Αθλητισμού- με αποτέλεσμα προπονήσεις να χάνονται, ή τμήματα να ''καπελώνουν'' το ένα το άλλο.

Κάποιοι πιθανόν να παίξουν μάλιστα και αγώνα με μια η καμία προπόνηση. 

Ο Δήμαρχος Τζουλάκης βέβαια έλυσε εδώ και πάνω από ένα χρόνο το πρόβλημα των αθλητικών αναγκών που προέκυψαν από την κατεδάφιση του Αρτάκης και τώρα, λόγω τρίτου, καλείται να το ξαναλύσει, βοηθώντας όλα τα σωματεία όσο μπορεί.

Τραγικές αθλητικές καταστάσεις για το προσφυγικό σωματείο της πόλης μας...ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΧΤΕΣ

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια