''Δεν είμαστε και στο απυρόβλητο όταν προκαλούμε'' παραδέχεται η Σύμβουλος του Τζουλάκη , Γαλανοπούλου

Κατόπιν ενημέρωσης της κοινής γνώμης αλλά και των παρατάξεων του Δήμου Νέας Σμύρνης σχετικά με το απαράδεκτο σβήσιμο των φώτων στο Δημοτικό Πολυχώρο Γαλαξία κατά την εκδήλωση της παρουσίασης βιβλίου, στην οποία συμμετείχε και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου και πρόεδρος ΝΠΔΔ Νόρα Γαλανοπούλου, παραθέτουμε αυτούσια τη δημόσια θέση που τελικά πήρε, όπως και έπρεπε, η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

‘’Πλάκα έχει....κάτι από Θάνου μου κάνει....την για λίγο Πρωθυπουργό!!..ει μη τι άλλο η ρομπιτσα είναι κομψή!! Όσο για το περιεχόμενο ..δεν ψεύδονται. έτσι έγιναν τα πράγματα!!.Δεν χαίρομαι...αλλά δεν είμαστε και στο απυρόβλητο...όταν προκαλούμε!! Μπορεί η ιδία να μην έφταιγα αλλά ανήκω σε μια ομάδα...όποτε οι συνέπειες με αγγίζουν!!’’

Η Ένωση Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου και Λοιπών Σύγχρονων Μέσων κοινοποιεί, ως οφείλει, τη δημόσια απάντηση της Νόρας Γαλανοπούλου.

Απορίες όμως παραμένουν. Δόθηκαν ή όχι εντολές από τους πολιτικούς προϊσταμένους της Γαλανοπούλου για την απαράδεχτη συμπεριφορά προς την ίδια και τους δημότες; Ενημέρωσε ή όχι το Δήμαρχο Τζουλάκη για το συμβάν εκείνη την ώρα ή μεταγενέστερα; Τι θέση πήραν τότε αλλά και μέχρι σήμερα οι Τζουλάκης και Χατζαντουριάν για το γεγονός; Και εν τέλει ποιος έδωσε το δικαίωμα σε μία συμβασιούχο υπάλληλο του Πολιτιστικού Οργανισμού και μάλιστα κόρη Αντιδημάρχου (Δεληγιάννη) να παίρνει πρωτοβουλίες που υπονομεύουν πολιτικά τη δημοκρατία του δημόσιου χώρου;

Οι παρατάξεις της πόλης έχουν ήδη πάρει γραπτή θέση σε ερωτήσεις που έχουν τεθεί για το συμβάν , για το δικαίωμα της ελεύθερης προβολής και δημοσιογραφικής κάλυψης εκδηλώσεων σε δημόσιους χώρους, και για την προστασία των οργανωτών από πιθανές πολιτικές άρνησης, οι οποίες θα δημοσιευθούν ηλεκτρονικά και στο έντυπο της Ε.Σ.Η.Τ.Λ.ΣΥ.Μ «Ο Προφήτης της Νέας Σμύρνης».

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια