Πολιτιστικά

Δελτίο Τύπου χορού νεολαίας Ενωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο γλέντι νεολαίας από τα παιδιά της Ένωσης Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα» στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου ενιαίου λυκείου Αγ. Δημητρίου.

Στη #γλεντάρα2020 όπως ονομάστηκε η οποία ήταν και η πρώτη της δεκαετίας για τον ποντιακό χώρο παραβρέθηκαν πάνω από 350 άτομα από ποντιακούς και μη συλλόγους!

Η ομάδα διοργάνωσης αποτελούμενη από 20 άτομα εθελοντών των χορευτικών ομάδων της Ένωσης συνεργάστηκε με το Δήμο Αγ. Δημητρίου ο οποίος σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ αποτέλεσε την βάση για να δημιουργηθεί αυτή η αξέχαστη βραδιά καθώς παραχώρησε και τον χώρο αλλά και την σκηνή, τους τάπητες και τις καρέκλες. Στην πραγματοποίηση της βραδιάς συνέβαλαν: Ο Σύλλογος Κρητών Αγ. Δημητρίου, ο φούρνος Αλευράς, το Trapezounta.gr, το Ράδιο Κεμεντζετζής, και Ποντιακές Εκδηλώσεις PLUS +.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι μουσικοί: Ανέστης Ιωακειμίδης, Περικλής Κατσώτης, Χριστόφορος και Δημήτρης Κοσμίδης, LedSeftelin, Γιάννης & Παναγιώτης Καζαντζίδης, Γιάννης Ταϊλαχίδης, Γιώργος Σαρσαρίδης, Γιώργος Τσαπάς και Μάκης Κήττας στο λαϊκό πρόγραμμα.

Το γλέντι της νεολαίας το οποίο διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τον αριθμό των παραβρισκόμενων να διπλασιάζεται σε σχέση με πέρυσι.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια