Εκλογικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός Ποιότητα Ζωής - Γιώργος Κουτελάκης)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 
''TO ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ και ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ διαδραστικό DEBATE-ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ με τους ΠΟΛΙΤΕΣ  σημείωσε ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ καθώς άνθρωποι ΟΛΩΝ των ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ στο κάλεσμα του Γιώργου Κουτελάκη και ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ σε ΕΝΑ ΓΟΝΙΜΟ ΔΙΑΛΟΓΟ με ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της Ανεξαρτητος Δημοτικος Συν/μος Ποιότητα Ζωής Γ.Κουτελακης που ΓΝΩΡΙΖΕΙ όσο λίγοι τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ στην ΠΟΛΗ μας ΟΝΤΑΣ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1998-2010 και αντιδήμαρχος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ μέχρι το 2014. 
Ο Γ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ απάντησε στις ερωτήσεις των πολιτών που ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ την ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αλλά και την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ της διοίκησης ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ του κου ΤΖΟΥΛΑΚΗ και ΑΝΕΠΤΥΞΕ το ΟΡΑΜΑ του για την ΕΠΟΜΕΝΗ 4ετια ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ το ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ από τα ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ στον ΑΝΘΡΩΠΟ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΣΥΝΟΧΗ. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ και τους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ του ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ(Εφημερίδα τα Επίκαιρα, Panionia Idea, NSTv webTV of Nea Smirni- Nea Smyrni News, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΦΗΤΗΣ που συνέβαλαν με τις ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ τους στο ΔΙΑΛΟΓΟ.''

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια