Εκλογικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανεξάρτητος Δημοτικός Συν/μος Ποιότητα Ζωής Γ.Κουτελάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ: «Μαζί δημιουργήσαμε το σήμερα της πόλης μας , μαζί θα σχεδιάσουμε και την αυριανή της μέρα»

 

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στις  Δημοτικές Εκλογές του 2019 ως επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ εξήγγειλε ο πρώην Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ»

  Στον εναρκτήριο λόγο του μίλησε αναλυτικά και για πρώτη φορά με ντοκουμέντα για την «προδοσία» όπως την χαρακτήρισε του σημερινού Δημάρχου Στ.Τζουλάκη απέναντι στον ίδιο και τους συνεργάτες τους.

  Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε video ντοκουμέντο με τον Στ.Τζουλάκη να εξυμνεί τον ίδιο, δύο μήνες πριν τις εκλογές του 2010… «για να μας προδώσει τρία χρόνια μετά», με κατηγορίες που αφορούσαν την περίοδο για την οποία εκθείαζε τον πρώην Δήμαρχο, προκαλώντας γενική θυμηδία στο ακροατήριο.

  Στην συνέχεια του λόγου του ο Γ.Κουτελάκης αποδήμησε το «ανύπαρκτο» όπως σημείωσε, έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής καταθέτοντας συγκεκριμένα και αναλυτικά στοιχεία για την «αφετηρία» των σημερινών έργων. έργα που «γεννήθηκαν», μελετήθηκαν, ωρίμασαν και εξασφάλισαν χρηματοδοτήσεις την δική του περίοδο είτε ως Δημάρχου (1999-2010) είτε ως Αντιδημάρχου Τεχνικών και Οικονομικών (2011-2014). «Είναι κακοί επιβλέποντες των έργων μας», τόνισε με έμφαση στον λόγο του.

  Αναφερόμενος στην γνωστή Δίκη του Πανιωνίουδιακήρυξε την πανηγυρική αθώωση του με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου στις 22 Δεκεμβρίου του 2010, προειδοποιώντας την σημερινή Δημοτική Αρχή ότι αν επιχειρήσει να «παίξει» και πάλι με το θέμα αυτό και μετέλθει όπως το 2014, μεθόδων «δολοφονίας χαρακτήρων» και «ηθικής εξόντωσης», παρά την Αθωωτική Απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης τότε θα τον «βρουν μπροστά τους» διότι όπως είπε «η σιωπή και ανοχή σε χυδαίους λασπολόγους στο όνομα της πολιτικής ηρεμίας της πόλης…τελείωσε…εξαντλήθηκε».

 Μίλησε για το τεράστιο πλεόνασμα 9.000.000 ευρώ που άφησε στον Δήμο χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος. Δήμο που όπως ανέφερε παρέλαβε με 10.000.000 ευρώ χρέη.

Απεκάλυψε με ντοκουμέντα την κακοδιαχείριση που συντελείτε σήμερα στο Δήμο, με την άσκοπη και «περίεργη»(!) σπατάλη πόρων σε ημέτερους, συγγενείς και φίλους του «σκληρού πυρήνα των στελεχών» του Συνδυασμού της Δημοτικής Αρχής με «αιχμή του δόρατος» τις οικονομικές «κομπίνες» του Β.Χατζατουριαν στον διεφθαρμένο σε θέματα οικονομικής διαχείρισης Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου.

  Ανέδειξε την αδυναμία της σημερινής Δημοτικής Αρχής να σχεδιάσει και να υλοποιήσει έργα και δράσεις που να «εκκινούν» από το 2014 και μετά, είτε ως «ιδέες», είτε ως μελέτες , είτε ως ωριμάνσεις… «κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλυβα» τόνισε χαρακτηριστικά.

  Τέλος ο Γιώργος Κουτελάκης κάλεσε τους συγκεντρωμένους πολίτες να συγκρίνουν το μεγάλο έργο της δικής του περιόδου με τα τρία(3) τριγωνάκια πρασίνου του κ.Τζουλάκη και το «Βατερλό της Ομήρου».

                                                                                                           

                                                                                    από το Γραφείο Τύπου

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια