Δημοτικά

Ποιός δημοτικός σύμβουλος την Αντιπολίτευσης ψήφισε λευκό στη συνολική πρόταση της Αντιπολίτευσης

Η απουσία του Αγγελου Σουρβίνου της παράταξης Κουτελάκη και το ''λευκό'' της Ελένης Κασίμη της ίδιας παράταξης, ''καταδίκασαν'' την πρόταση της Στροφής Νέας Σμύρνης που συνολικά υιοθετήθηκε δια της θετικής ψήφου από ολόκληρη την Αντιπολίτευση.

Εκ των έσω λοιπόν...η Ελένη.Κασίμη αν και παρούσα,δεν είναι η πρώτη φορά που ''σπάει τη γραμμή'' της παράταξής Κουτελάκη με διαφορετική ψήφο, και δικαίωμά της, ψήφισε λευκό στην πρόταση με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη να λάβει 20 ''όχι'' από τη Δημοτική Αρχή, ''19'' ναι από συνολικά ολόκληρη την Αντιπολίτευση και ένα ''λευκό''.

Η Ελένη Κασίμη ίσως βρισκόμενη εκτός πολιτικού χρόνου δεν κατάλαβε πως τα ψηφίσματα είχαν περάσει και πως είχε έρθει προς συζήτηση μια πρόταση, καθώς δήλωσε πως ''από την αρχή έχω δηλώσει πως δεν ψηφίζω ψηφίσματα'' τη στιγμή που γινόταν συζήτηση πρότασης...

Την συγκεκριμένη πρόταση η οποία μάλιστα μεταξύ άλλων ''Διεκδικεί με κάθε πρόσφορο μέσο την αυστηρή τιμωρία των επίορκων αστυνομικών, καθώς και των υπηρεσιακών και πολιτικών προϊσταμένων τους που έδωσαν τις σχετικές εντολές'' ψήφισε και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Καρυτινός

Εδώ βέβαια πρέπει να αναγνωρίσουμε πολιτικά την θετική διάθεση της Στροφής και του ΚΚΕ να συνταχθούν οι προτάσεις σε μια αντιπολιτευτική, πράμα το οποίο η παράταξη Κουτελάκη δεν έκανε στο τελευταίο συμβούλιο με θέμα το αίτημα Κουφοντίνα.

Φυσικά αν δεν απουσίαζε ο Α.Σουρβίνος και υπερψήφιζε  και αν η κ.Κασίμη δεν ψήφιζε ''λευκό'' η πρόταση θα είχε περάσει με 21 ένατι 20

Με αυτά τα ΑΝ λοιπόν...Ακολουθει η πρότασή, όπως κατατέθηκε:

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης:

- Στηρίζει νομικά και παρίσταται υπέρ των συλληφθέντων των αστυνομικών επιθέσεων, απέναντι στις άδικές κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί, και ζητά την άμεση παύση των διώξεων.

- Διεκδικεί με κάθε πρόσφορο μέσο την αυστηρή τιμωρία των επίορκων αστυνομικών, καθώς και των υπηρεσιακών και πολιτικών προϊσταμένων τους που έδωσαν τις σχετικές εντολές.

- Διεκδικεί μαζί με τους συλληφθέντες την άμεση αποκατάσταση και αποζημίωσή τους, ιδίως για όσους υπέστησαν βία.

- Ζητά από την ΠΕΔΑ και την ΚΕΔΕ να στηρίξουν με πρωτοβουλίες τους τα παραπάνω αιτήματα.

- Συγκροτεί διαπαραταξιακή επιτροπή αποτελούμενη από έναν εκπρόσωπο από κάθε παράταξη προκειμένου να παρακολουθεί και να επισπεύδει την υλοποίηση των παραπάνω και να ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο. »

*Απόσπασμα από τη σελίδα της Στροφής Νέας Σμύρνης 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια