Εκλογικά

Debate Υποψηφίων Δημάρχων Νέας Σμύρνης. Behind the Scenes Part #4

To πολυαναμενόμενο debate των Υποψηφίων Δημάρχων της Νέας Σμύρνης έρχεται.

Τον Μαίο και σε ημερομηνία που θα ορισθεί σύντομα, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι -όσοι φυσικά θελήσουν να έρθουν- θα απαντήσουν στις ερωτήσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΕΣΩΝ σε συνεργασία με την διαδικτυακη τηλεόραση της πόλης www.nstv.gr, σχετικά με το χτες το σήμερα αλλά κυρίως το αύριο της Νέας Σμύρνης.

Πάντα με κριτήριο την σειρά και την ταχύτητα απάντησης των Υποψηφίων, ότι o Θέμης Παυλόπουλος από την Δημοτική Κίνηση Στροφή Νέας Σμύρνης, απάντησε τέταρτος  θετικά (ανεπίσημα προς το παρόν όπως άλλοι) πως θα συμμετέχει.

Να προσθέσουμε πως ρωτήθηκε προσωπικά και αυτός για ένα πιθανό debate, εξέφρασε θετικά την πρόθεσή του να συμμετέχει, και κάνουμε σε αυτόν την επόμενη αναφορά.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα σας ενημερώνουμε behind the scenes για αντιδράσεις,αρνήσεις ή θετικές απαντήσεις συμμετοχής των Υποψηφίων Δημάρχων της πόλης, για να κρίνετε και εσείς νωρίτερα τους υποψηφίους, τουλάχιστον ως προς την διάθεσή τους να καθήσουν ο ένας δίπλα στον άλλο, οπως επίσης και όλοι μαζί απέναναντι στους πολίτες αλλά και στους δημοσιογράφους της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΕΣΩΝ αλλά και της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr . 

Επίσης επειδή...μερικοί μπορεί καν να μην απαντήσουν, θα σας ενημερώσουμε ΠΡΙΝ δειτε την άδεια καρέκλα με το ονομά τους... Φυσικά θα καλεσθούν ΟΛΟΙ επίσημα.

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθούν επόμενα σχετικά με το Debate πολύ σύντομα και ο χρόνος κυλάει !!!!!

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια