Εκλογικά

Debate Υποψηφίων Δημάρχων Νέας Σμύρνης. Behind the Scenes Part 1

To πολυαναμενόμενο debate των Υποψηφίων Δημάρχων της Νέας Σμύρνης έρχεται.

Τον Μαίο και σε ημερομηνία που θα ορισθεί σύντομα, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι -όσοι φυσικά θελήσουν να έρθουν- θα απαντήσουν στις ερωτήσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ σε συνεργασία με την διαδυκτιακή τηλεόραση της πόλης www.nstv.gr, σχετικά με το χτες το σήμερα αλλά κυρίως το αύριο της Νέας Σμύρνης.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα σας ενημερώνουμε behind the scenes για αντιδράσεις,αρνήσεις η θετικές απαντήσεις συμμετοχής των Υποψηφίων Δημάρχων της πόλης, για να κρίνετε και εσείς νωρίτερα τους υποψηφίους, τουλάχιστον ως προς την διάθεσή τους να κάτσουν ο ένας δίπλα στον άλλο αλλά και όλοι μαζί απέναναντι στους πολίτες αλλά και στους δημοσιογράφους της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ αλλά και της διαδυκτιακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr . Επίσης επειδή...μερικοί μπορεί καν να μην απαντήσουν, θα σας ενημερώσουμε ΠΡΙΝ δειτε την άδεια καρέκλα με το ονομά τους... Φυσικά θα καλεσθούν ΟΛΟΙ επίσημα.

Ετσι ξεκινώντας σήμερα, θα σας ενημερώσουμε με κριτήριο την σειρά και την ταχύτητα απάντησης των Υποψηφίων, ότι ο Γιώργος Κουτελάκης, επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με την Παράταξη ''Ποιότητα Ζωής'', και Δήμαρχος της πόλης για 12 χρόνια, απάντησε πρώτος θετικά (ανεπίσημα προς το παρών όπως άλλοι) πως θα συμμετέχει.

Να προσθέσουμε πως ερωτήθη προσωπικά για ένα πιθανό debate, εξέφρασε θετικά την πρόθεσή του να συμμετέχει, και κάνουμε σε αυτόν την πρώτη αναφορά.

Behind the Scenes : Ηταν εξαιρετικά ικανοποιημένος με την πρωτοβουλία του Nstv και της ΕΣΗΤΛΣΥΜ και μάλιστα προέβλεψε ότι ΔΕΝ θα έρθει ο Δήμαρχος Τζουλάκης.

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθούν επόμενα σχετικά με το Debate πολύ σύντομα και ο χρόνος κυλάει !!!!!

Φυσικά η κάλυψη θα είναι σε LiveStreaming

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια