Χτυπάει την πόρτα της Εθνικής Ελλάδος ο Ντουρμισάι
Ο Φιορίν Ντουρμισάι πραγματοποιεί φέτος μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου και έχει εντυπωσιάσει άπαντες με την παρουσία και την αγωνιστική του εξέλιξη. Ο επιθετικός των "κυανέρυθρων" μετρά 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και 6 για την ώρα στο πρωτάθλημα, ενώ πλέον έγινε γνωστό πως μέσω των εμφανίσεών του χτυπά την πόρτα και της εθνικής ομάδας της χώρας μας.
Την αποκάλυψη έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή του Open Tv. Ο τεχνικός της "γαλανόλευκης" είπε πως ο παίκτης του Πανιωνίου του μετέφερε πως θα ήθελε πολύ να παίξει στην ομάδα και πως έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Ντουρμισάι, για τον οποίο τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν και πάλι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν, έχει πραγματοποιήσει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας, χώρα από την οποία κατάγεται, όμως δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με την ανδρική ομάδα. Θυμίζουμε πάντως πως στο πρόσφατο παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, βρέθηκε στο γήπεδο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας, Κρίστιαν Πανούτσι, ώστε να τσεκάρει από κοντά τον 22χρονο φορ του Ιστορικού.
Οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια με Λιχτενστάιν (23/3) και Βοσνία/Ερζεγοβίνη (26/3), για την 1η και 2η αντίστοιχα αγωνιστική του 10ου προκριματικού ομίλου εν όψει του Euro 2020.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασιάδη για τον Ντουρμισάι στην εκπομπή "Total Football":
"Εγώ τις πιο πολλές φορές έχω πάει σε παιχνίδια του Πανιωνίου. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ήρθα σε επαφή με τον παίκτη μίλησα μαζί του πριν λίγες ημέρες. Του είπα ότι ενδιαφερόμαστε να έρθει στην Εθνική. Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Μου είπε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος. Τις διαδικασίες μετά τις ανέλαβε ο Άγγελος Μπασινάς. Το παιδί είναι θετικό και πιστεύω θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Ντουρμισάι. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πάμε όλοι μαζί είναι το άλφα και ωμέγα. Τα πρόσωπα πολύ λίγη σημασία έχουν. Μόνο όταν είναι 100% εκεί. Διαφορετικά όλοι μπορούν να αντικατασταθούν".
Σχόλια