Αθλητικά

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μίλωνα για τους μικρούς κολυμβητές του Συλλόγου

Αγιοβασιλιάτικη έκπληξη στους μικρούς κολυμβητές του Μίλωνα

Γράφει η Δήμητρα Σέκη,

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε ο Μίλωνας για τους κολυμβητές της μικρής πισίνας του Συλλόγου, με τον Άγιο Βασίλη να «εισβάλει» στο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και να μοιράζει δώρα στο τέλος της προπόνησης των μικρών κολυμβητών, το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου 2016.  Τη δημοσιογραφική κάλυψη ανέλαβε ο διαδικτυακός media οργανισμός της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.

Ο Βρανάς Γκρέκας, Γενικός Γραμματέας του ΑΟΝΣ «Ο Μίλων», θύμισε ότι η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε πέρυσι. Δήλωσε ότι ο Μίλωνας κινείται σε τρεις άξονες, τον αθλητικό, κοινωνικό και παιδαγωγικό. Η εκδήλωση αυτή ήταν αφιερωμένη στο παιδαγωγικό. Μίλησε για τη συνεργασία του Μίλωνα με το δήμο Νέας Σμύρνης που συμμετέχει στα κοινωνικά προγράμματα, όπως επίσης στο αθλητικό κομμάτι «το οποίο οπωσδήποτε μας ενδιαφέρει». Η χριστουγεννιάτικη έκπληξη αποσκοπούσε στο να κάνουν τα παιδιά να χαρούν, αλλά να τα φέρουν και πιο κοντά στο Σύλλογο.

Ο Γιάννης Αλεξάκης, Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟΝΣ «Ο Μίλων», ανέφερε ότι εκτός από το να δείξουν στους γονείς τις επιδόσεις των παιδιών τους, ο Σύλλογος σκέφτηκε να κάνει μια έκπληξη στα παιδιά, ενόψει των εορτών, και να τους μοιράσει δώρα ο Άγιος Βασίλης για να τα ευχαριστήσει. «Σκοπός δεν είναι να μάθουν μόνο να κολυμπάνε, αλλά να κοινωνικοποιηθούν και να αγαπήσουν όσο γίνεται περισσότερο το υγρό στοιχείο», τόνισε ο κ. Αλεξάκης. Ευχαρίστησε όλους τους γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στο Μίλωνα, καθώς και τους προπονητές που «με υπερβάλλοντα ζήλο προσπαθούν να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά».

Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες στο Μίλωνα.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια