Δημοτικά

Charlie rocks στην Πλατεία Νέας Σμύρνης.Το δοκιμάσαμε και το προτείνουμε

Προσωπικά παρακολουθώ πολλές ''αμερικανιές'' στις διάφορες πλατφόρμες της τηλεόρασης σχετικά με καλά Burger, φημίζονται, τον τρόπο παρασκευής τους, τα υλικά και τους πελάτες τελικά να τα απολαμβάνουν, στις διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.

Τοπικά μαγαζάκια, μικρά στο....μάτι, αλλά με πολύ κόσμο να περιμένει να παραλάβει παραγγελία ή να τρώει στο χέρι η να καταφέρνει να κάτσει στα λιγοστά τραπέζια ενός Burger ''ορθάδικου''. Άλλωστε η γεύση δεν θέλει απαραίτητα να κάθεσαι.

Ενα τέτοιο μαγαζί επάνω στην κεντρική πλατεία άνοιξε πρόσφατα και μου τράβηξε την προσοχή. Το ''Charlie rocks'' βρίσκεται πλατεία Νέας Σμύρνης  2ας Μαΐου 22, δίπλα στο Βενέτη.

Σταμάτησα με διάθεση να δοκιμάσω 2 Βurger μια και δυο-δυο τα δοκιμάζω πάντα αυτά τα είδη.

Για το Burger με ενημέρωσαν πως η συνταγή ''προέρχεται  από τα Luna parks του Wisconsin  το 1885 με την αυθεντική συνταγή του Τσάρλι να γίνεται πηγή έμπνευσης. Μοσχαρίσιος ο κιμάς που παρασκευάζεται καθημερινά (!) εντός καταστήματος με παραδοσιακή κιμαδομηχανή, και η μυστική συνταγή για το ψωμί που έχει σαν βάση την πατάτα συνθέτουν το burger. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια ιστορία που γράφετε επάξια ''.

Δεν περίμενα πολύ, είδα έναν πολύ ενδιαφέροντα κατάλογο, με πολλές γεύσεις, standard αλλά και ασυνήθιστες. Διάλεξα δύο διαφορετικά Βurger και πατάτες με cheddar cheese για να γίνει πιο πλήρες. Φυσικά αναψυκτικό. Τα παρέλαβα σύντομα σε εξαιρετική συσκευασία με χαρτοπετσέτες και 2 ζευγάρια πλαστικά σερβίτσια. Νόμιζαν για 2 άτομα ήταν.

Εξαιρετικό το μπιφτέκι και σε ποσότητα και σε γεύση, πραγματικά νομίζω ότι δεν έπρεπε να το 'μπλέξω' με σάλτσες, τόσο εξαιρετικό ήταν σε γεύση. Πολύ νόστιμο ψωμάκι και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε καλή ποσότητα. Στα 2 Burger είχα μια δυσκολία ποιό μου άρεσε περισσότερο, ενώ μαζί με την ικανοποιητική μερίδα πατάτες, πραγματικά θα μπορούσαν να έχουν δοκιμάσει-φάει τελικά 2 άτομα.

Η τιμή τους ήταν στα επίπεδα των άλλων αντίστοιχων Burger Houses, αλλά ξανά λέω το μπιφτέκι ειδικά, με φωνάζει να ξανά πάω στο ''Charlie Rocks''. 

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω άλλες γεύσεις καθώς το μπιφτέκι σε όλα είναι ΦΥΣΙΚΑ ίδιο. Είχε και κοτόπουλο σε burger για όσους δεν επιλέγουν κόκκινο κρέας.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια