Πολιτιστικά

Χαμόγελα, όραμα και ελπίδα στο περίπτερο της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης

Η απλότητα και το μεράκι έκαναν το περίπτερο της Ένωσης Κρητών να ξεχωρίσει και φέτος στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Πρόθυμα και χαμογελαστά μέλη του διοικητικού συμβουλίου περίμεναν, από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, τους δημότες της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα μαθήματα των παραδοσιακών χορών και οργάνων καθώς και το πλούσιο πολιτιστικό έργο του συλλόγου. Φυσικά δεν έλειψε το κέρασμα υπό τους ήχους της λύρας, επιβεβαιώνοντας τη φήμη των Κρητικών για τη φιλοξενία.

Φέτος στο περίπτερο, για πρώτη φορά, φιλοξενήθηκαν εθελοντές του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό με πρωταρχικό στόχο τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες παιδιών και ενηλίκων ασθενών. Η συνεργασία προέκυψε στα πλαίσια του έργου παροχής βοήθειας στο συνάνθρωπο που η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης υλοποιεί με επιτυχία στο Δήμο μας τα τελευταία έτη.

Κατά το κλείσιμο των περιπτέρων, ευχή και υπόσχεση όλων ήταν, να ανανεωθεί το ραντεβού μας το συντομότερο δυνατόν, να ευαισθητοποιηθούν περισσότεροι εθελοντές δότες αλλά και να υπάρξουν μιμητές φορείς οι οποίοι θα υποστηρίξουν το σημαντικό έργο του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

 

Στις φωτογραφίες διακρίνονται εθελοντές του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας", η Αντωνία Ποθουλάκη από το κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων "Τα Λευκά Όρη", η Κοσμήτορας  Κα Δανιηλούδη Αθηνά, ο Σύμβουλος Κος Τσιρίκος Αθανάσιος και ο Αναπληρωτής Ταμίας Κος Χαραλαμπάκης Παναγιώτης

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια