Αθλητικά

Αυτές είναι οι νέες κερκίδες του σταδίου της Νέας Σμύρνης

Ο κόσμος του Πανιωνίου ψήφισε για το πώς θα ήθελε να δει να διαμορφώνονται οι νέες κερκίδες του σταδίου της Νέας Σμύρνης και η εικόνα που θα έχουν πλέον οι εξέδρες στις θύρες 1-2-3 έγινε γνωστή, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει τα αποτελέσματα. Αναλυτικά:

"Η φωνή σας έδωσε νέα μορφή στις κερκίδες του Γηπέδου μας! 622 μέλη της Πανιώνιας Οικογένειας δήλωσαν συμμετοχή στην ψηφοφορία!

Η διοίκηση του Πανιωνιου Γ.Σ.Σ. ευχαριστεί τους εκατοντάδες που συμμετείχαν στη ψηφοφορία, αλλά ειδικότερα εκείνους που συνέβαλαν στην παρουσίαση και στη διεξαγωγή της ψηφοφορίας με διαφάνεια: τον Ραφαήλ Σκούρτα και την Electobox.

Η φωνή σας επέλεξε τις κερκίδες της φωτογραφίας συγκεντρώνοντας το 44.78% των ψήφων. Για λόγους διαφάνειας ακολουθούν και τα αποτελέσματα για τα υπόλοιπα σχέδια:

– Σχέδιο Β: 24,31%

– Σχέδιο Γ: 15,99%

– Σχέδιο Δ: 14,93%

Συλλογικές διαδικασίες σαν και αυτή αποδεικνύουν τις δυνατότητες του Συλλόγου με την ενεργή συμμετοχή και τη συνεργασία σας. Καλούμε όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν στις μελλοντικές διαδικασίες και να στηρίξουν έμπρακτα το Σύλλογο, να ανανεώσουν τη συνδρομή τους ή να εγγραφούν ως νέα μέλη. Γυρίζουμε σελίδα και θέλουμε να είσαι μέρος".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια