Αθλητικά

''Αθλητικό Review'' με τον Ειδικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη Πανιωνίου , Πρόδρομο Τσάμη

γράφουν Σ.Σαμίδης- Γ.Ασημακόπουλος

Πρόδρομος Τσάμης: « Να συνεχίσουμε να επενδύουμε στις ακαδημίες μας» 

Καλεσμένος στην εκπομπή αθλητικό review, με τους Στάθη Σαμίδη και Γιάννη Ασημακόπουλο, ήταν ο ειδικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Πρόδρομος Τσάμης. Ο κύριος Τσάμης μίλησε για όλα όσα αφορούν το σύλλογο της πόλης μας, από τις μικρές ηλικίες μέχρι τις ανδρικές ομάδες σε όλα τα τμήματα και σπορ του συλλόγου. 

Αρχικά, η όμορφη κουβέντα ξεκίνησε από το μπάσκετ του συλλόγου και τις τεράστιες και ριζικές αλλαγές που έχουν γίνει στο άθλημα με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη κυρίου Βαρουξάκη. Τόσο στο κομμάτι των ακαδημιών, όσο και στο αντρικό υπάρχουν τεράστιες αλλαγές, οι οποίες έγιναν «απότομα», ωστόσο σε βάθος χρόνου θα φανεί η δουλειά που έχει γίνει. Παράλληλα, ο ειδικός γραμματέας αναφέρθηκε στα τμήματα βόλεϊ των αντρών αλλά και των γυναικών και στη σπουδαία δουλειά που γίνεται, ειδικά στο κομμάτι των ακαδημιών. Ήδη από φέτος, οι ακαδημίες μετράνε μετά από πολλά χρόνια αρκετούς νέους παίχτες που σε βάθος χρόνου θα στελεχώσουν και αυτοί την αντρική ομάδα. 

Εκτός όμως από το μπάσκετ και το βόλεϊ, ο κύριος Τσάμης αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα αθλήματα του Ιστορικού, όπως το πόλο και το χάντμπολ, που στη χώρα μας είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο τη δεδομένη στιγμή. Τόνισε πως και σε αυτά τα αθλήματα οι ακαδημίες είναι αυτές που μέχρι τώρα δίνουν τις όποιες επιτυχίες έχουν έρθει και έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Ιστορικού να βρεθεί κοντά και σε αυτά τα αθλήματα που χρειάζονται τη στήριξη όλων. Επίσης, έγινε αναφορά και στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και στην καλή φετινή του πορεία, που και πάλι βασίζεται σε Έλληνες παίκτες και ταλαντούχους νεαρούς (όπως Σιώπης). Η παράδοση που θέλει τους Έλληνες παίκτες που κάνουν καριέρα, ξεκινώντας από τον Πανιώνιο, πρέπει να συνεχιστεί και να έρθουν σύντομα οι επιτυχίες του παρελθόντος. 

Share this Post:

Συντάκτης Στάθης Σαμίδης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια