Αθλητικά

Ασταμάτητες οι κοπέλες στο Βόλλευ Γυναικών Πανιωνίου. 3-1 και το Αιγάλεω

γράφει ο Ανδρέακης Λεκάκης

Σε παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική της Α2 βόλει γυναικών, η ομάδα του Πανιωνίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση και του μαχητικού Αιγάλεω και να επικρατήσει με 3-1 σετ. Οι “κυανέρυθρες” έδωσαν έτσι συνέχεια στην εξαιρετική τους εκκίνηση τη φετινή χρονιά και έχοντας κάνει πλέον το έξι στα έξι παραμένουν ακλόνητες στην κορυφή του δέυτερου υποομίλου στον πρώτο όμιλο.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού η προπονήτρια της ομάδας, Μαρία Καλαρά, μίλησε στην τηλεόραση του Nstv, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το Αιγάλεω είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το δείχνει σε όλα τα παιχνίδια. Σε κάποια σημεία του αγώνα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όμως έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα δικά μου κορίτσια που ακόμη και σε μέτρια παιχνίδια καταφέρνουν να βγαίνουν ζωντανές και να παίρνουν τη νίκη”.

Μία από τις πρωταγωνίστριες της αναμέτρησης από πλευράς Πανιωνίου, η Μάρθα Κούρδογλου, αναφέρθηκε τόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και στη συνέχεια: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όμως όλα τα κορίτσια βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη. Υπήρξαν κάποια σφυρίγματα που μας αποσυντόνισαν και έδωσαν αέρα στην άλλη ομάδα, όμως τα καταφέραμε. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, όμως πιστεύουμε πως θα το παίξουμε στα ίσια και το αποτέλεσμα θα είναι αμφίρροπο”.

Από την πλευρά της, η Αναστασία Σιρίνινα, επίσης παίκτρια των “κυανέρυθρων”, είπε: “Δυσκολευτήκαμε σε όλα τα σετ όμως κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό που έχουμε ξεκινήσει με έξι στα έξι γιατί μας δίνει ώθηση, ειδικά τώρα που έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό με τον Ηλυσιακό”.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια