Αθλητικά

Ασημακόπουλος: "Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΟΚ δεν θα πρέπει να έχουν αμοιβή"

Ο Αντιπρόεδρος του Μίλωνα και υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Ώρα για μπάσκετ του ρ/σ Ελεύθερο 99.5 με τον Σωκράτη Μπρουσιόβα. 

Ο νεαρός παράγοντας εστίασε στη σύγχρονη και τεχνοκρατική μορφή που θα πρέπει να έχει η διοίκηση της ΕΟΚ ενώ ανέφερε πως κανένα μέλος όπως και ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΟΚ δεν θα πρέπει να έχουν αμοιβή.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην προοπτική του 3on3 για την προσέλκυση νέων αθλητών και για τη δημιουργία πηγής εσόδων για τα σωματεία.

Επιπλέον, τόνισε πως τα σωματεία πρέπει να ενισχυθούν και να δοθούν από την ομοσπονδία εργαλεία και κίνητρα ώστε να αναπτυχθούν.

Σε ερώτημα του οικοδεσπότη της εκπομπής σχετικά με τον Μίλωνα και την προσπάθεια που κάνει το ιστορικό σωματείο καθώς και τη στήριξη που παρέχει στους αθλητές ο κ. Ασημακόπουλος σημείωσε πως ο Μίλωνας δεν είναι απλώς μια ομάδα, αλλά ένας οργανισμός, μια οικογένεια που εστιάζει στην Αναπτυξιακή διαδικασία, ενώ δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα επανέλθει σε υψηλό επίπεδο έχοντας φιλοδοξίες αλλά και ρεαλιστικό πλάνο

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη

https://youtu.be/hw6rMQsndI8

Πηγή: www.basketblog.gr

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια