Πολιτιστικά

''Art news good news'' με την συγγραφέα και στιχουργό Χρυσούλα Διπλάρη

γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη
Μια μοναδικά γευστική συνέντευξη είχαμε την ημέρα της Γυναίκας, από μια πολλά υποσχόμενη νέα συγγραφέα και στιχουργό, την Χρυσούλα Διπλάρη.
Ένα απολαυστικό βιβλίο με 13 πεντανόστιμες και χιουμοριστικές ιστορίες με τίτλο «Μαγειρικές Ιστορίες», οι οποίες είναι εμπνευσμένες καθεμιά από μία συνταγή μαγειρικής και καταφέρνουν να κερδίσουν τον αναγνώστη και να του... ανοίξουν την όρεξη!
Ερωτήματα όπως: Τι μυστικά κρύβει η Τουρλού ζωή του παπά-Φώτη; Ποια είναι η Σκορδόπιστη με τον αλκοολικό σκύλο; Vinsanto: κρασί ή εραστής; Που εξαφανίστηκε η Σουλάρα; Την πήρε μαζί του ο Ξενοφών; Ποιος θα φτιάξει τα Κόλλυβα για την Μπάρμπι; Μήπως Η βασίλισσα της σάλτσας; Να σας τρατάρουμε ένα Νεραντζάκι; Ή μήπως προτιμάτε ένα κομμάτι απ' το Ψωμί της αγάπης; Λίγη Φανουρόπιτα;Μάσκα ομορφιάς με Καφέ; Φυσικά! Και μετά λέμε και το φλιτζάνι. Και οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε Γιουβέτσι και να κάνετε ταξίδια με μια Πίτσα.
Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν σε ανθρώπους διαφορετικούς, ανθρώπους που ζούνε ανάμεσά μας, πότε τους συναντούμε, πότε τους προσπερνούμε, η Χρυσούλα Διπλάρη ξεδιπλώνει μία -μία τις σελίδες της ψυχής της μέσα από ένα βιβλίο με ανθρώπινο χαρακτήρα και λαχταριστό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι ετοιμάζεται για επανέκδοση παρά το σύντομο χρονικό διάστημα της κυκλοφορίας του!
Απολαύστε την, αυτή την Τρίτη στις 20.00-21.00 στην εκπομπή Art News, Good News, ζωντανά στοwww.nstv.gr/radiostring. Συντονιστείτε!!

Share this Post:

Συντάκτης Ελπίδα Μηναδάκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια