Πολιτιστικά

''Art news good news'' με τους ιδιοκτήτες της σχολής Tango ''Tangomas''

γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη
Σε άλλη μια εκπομπή, είχαμε τη χαρά να γεμίσουμε το στούντιο με ρυθμό και μουσική! Κοντά μας ήταν οι εκπληκτικοί δάσκαλοι Στάθης Τσιγαντές και Στέλλα Τζάρτου, οι οποίοι έχουν τη Σχολή Χορού "Tangomas" και μοιράστηκαν μαζί μας το πάθος τους για τον χορό και ειδικά του Tango! Ζευγάρι στο χορό, αλλά και στη ζωή, έχουν εμπεδώσει για τα καλά το ρητό «It takes two to tango» και το μεταδίδουν με τον  καλύτερο τρόπο στους μαθητές τους!
Παράλληλα, πραγματοποιούν και σεμινάρια «Τανγκοθεραπείας», επιχειρώντας να ενώσουν σώμα και πνεύμα και να ξεδιπλώσουν τα μυστικά για μια ζωή γεμάτη ρυθμό!
Μιλήσαμε για τη φιλοσοφία του Tango, μύθους και αλήθειες, τι είναι αυτό που το κάνει τόσο αγαπητό, τι ζητάνε οι άντρες και οι γυναίκες αντίστοιχα μέσα από τον συγκεκριμένο χορό, πώς το tango μπορεί να ενώσει ανθρώπους, έρωτες, πάθη και ποιες είναι οι... παγίδες του. Και φυσικά, πόσο δύσκολο είναι να ακολουθήσεις τα βήματα του... παρτενέρ σου σε μια κοινωνία με τις σημερινές απαιτήσεις σε συνδυασμό με την ελληνική κουλτούρα. Ταξιδέψαμε μαζί τους στο Μπουένος Aϊρες και επιστρέψαμε στις ανάγκες του σύγχρονου άντρα και γυναίκας για επαφή μέσα από ένα είδος χορού που μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή, αρκεί να κάνουν βήματα μπροστά… σε ό,τι συνεπάγεται αυτό!
Αυτά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στο www.nstv.gr/radiostring

Share this Post:

Συντάκτης Ελπίδα Μηναδάκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια